آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
3بازدید

نايب‌رييس كميسيون انرژي:

به يغما رفتن نفت براي ملت ايران قابل قبول نيست

نايب رييس كميسيون انرژي مجلس شوراي اسلامي گفت كه كميسيون انرژي بعد از تعطيلات مجلس موضوع افزايش بدهي‌هاي نفتي هند به ايران و مباحث مطرح شده از سوي بانك مركزي مبني بر « ناتواني در گرفتن پول‌هايمان به صورت مستقيم از كشورهاي طرف قراداد» را بررسي مي‌كند.

به گزارش ایسنا، عبدالله كعبي با اشاره به افزايش بدهي‌هاي نفتي هند به ايران، گفت: موضوع بدهي نفتي هند به ايران تا حدودي صحت دارد، البته صحت و سقم آن را تا زمان حضور مسوولان وزارت نفت در كميسيون انرژي مشخص نمي‌شود و تا زمان ارائه مستندات نمي‌توان آن را رد يا تائيد كرد.

وي ادامه داد: با توجه به اعلام وزارت نفت مبني بر گرفتن پول در قبال فروش نفت به هند و ادعاهاي ديگر در مورد نگرفتن اين بدهي‌ها، بايد اين موضوع بعد از تعطيلات مجلس در كميسيون بررسي شود.

وي با تاكيد بر اينكه به يغما بردن نفت ما در هر كشوري، براي ملت ايران قابل قبول نيست، گفت: بهانه‌هايي همچون ناتواني در دريافت بدهي‌هاي نفتي در قرادادها و يا داشتن ارتباط خاص با اين كشورها براي ملت ايران پذيرفتني نيست، چون نفت، جزء منابع ملي است و هيچ فردي نمي‌تواند اين منابع را به كشورهاي ديگر همچون هند و حتي كشورهاي ديگر كه ارتباط خوبي با ما دارند، بدون دريافت مبلغي بدهد.

كعبي با طرح اين پرسش كه آيا هند حاضر به گذشتن از منافعش به خاطر منافع ما است؟ گفت: اين موضوع كه ايران به دليل داشتن طلب از هند، نفت را با قيمت ارزان‌تر بفروشد، قابل قبول نيست؛ ايران بايد نفت را به قيمت جهاني به هند بفروشد و اين كشور نيز ملزم به دادن پول نقد در برابر آن است؛ چون نفت ما در دنيا خريداران بسياري دارد و ما در اين رابطه با كسي تعارف نداريم.

اين عضو هيات رييسه كميسيون انرژي مجلس در ادامه تاكيد كرد: بهانه‌ تحريم از سوي هندي‌ها براي پرداخت بدهي‌هايش در شرايطي مطرح مي‌شود كه ما سد تحريم را در توليد و در پالايش شكسته‌ايم.

به گفته كعبي، بايد با دفاع از اين سرمايه ملي، در بخش نفت سرمايه‌گذاري كنيم كه اين امر بدون داشتن اعتبارات لازم ميسر نمي‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۰/۰۴/۲۰ ۲۰:۵۸

بابا نفت را اصلا صادر نکنید بهتر است 32 سال سختی کشیدیم حالا بدترش را می کشیم و کمی جلوی دزدی ها و گنده خواهی ها گرفته شود اوضاع از دوران دفاع مقدس که بدتر نمی شود . فقط شاید چند ماه سختی برای مردم شود و بعد اوضاع بهتر خواهد شد . فقط نفت باجی و مفتی ندهید.ما صبر می کنیم . حتی یارانه هم نمی خواهیم اما شرف ایرانی حفظ شود.

ناشناس۱۳۹۰/۰۴/۲۰ ۲۰:۳۶

جرا خودشو ناراحت مي كني اكه به هند نديم بايد بديم به بوليوي و كومور و مالاوي و از اين قبيل دوستان ابرقدرتمان كه همه دلخوشي هامون به أنهاست0 واقعا مردم ايران جقدر مظلوم واقع شدند و سرمايه كشورشون كجا داره هزينه مي شه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.