آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
2بازدید

بزرگ‌ترين پارك آبي جهان و چالش كم آبي

اين پارك كه از خرداد ماه باز شده تاكنون ميزبان ۳۵۰ هزار نفر بوده و بليت ورودي آن ۳۰ دلار آمريكاست. اين پارك در حالي به شكل مداوم به هشت هزار تن آب نياز دارد كه پكن طي ۱۲ سال اخير با معضل بي‌آبي و خشكسالي روبه‌رو بوده است.

گرماي طاقت فرساي نيمه تابستان شهروندان چيني را از سراسر آن كشور به بزرگ‌ترين پارك آبي جهان در پايتخت آن كشور مي‌كشاند.

به نوشته تهران امروز، در همين حال از آنجا كه هدر دادن آب به چالشي اساسي در پايتخت در حال توسعه چين تبديل شده است، اين نوع مصرف آب در پكن و خشكسالي جاري، توجه بسياري را به خود جلب كرده است.

پارك آبي «جادوي شادي»، فضايي با مساحت ۳۳ هكتار و ظرفيت ۳۰ هزار نفر، ۵۰ سرسره آبي همراه با ۱۸ جاذبه ديگر آب بازي را شامل مي‌شود.

اين پارك كه از خرداد ماه باز شده تاكنون ميزبان ۳۵۰ هزار نفر بوده و بليت ورودي آن ۳۰ دلار آمريكاست. اين پارك در حالي به شكل مداوم به هشت هزار تن آب نياز دارد كه پكن طي ۱۲ سال اخير با معضل بي‌آبي و خشكسالي روبه‌رو بوده است.

با اين وجود ژانگ كي، مدير مسئول پارك، مي‌گويد: «تازه‌ترين دستگاه‌ها و تجهيزات لازم براي پيشگيري از هرگونه اتلاف آب را خريداري و وارد كرده ايم. همچنين دستگاهي به طور مرتب آب را تصفيه و آماده استفاده مي‌كند.»

برق پارك نيز از ديگر چالش‌هاي موجود است زيرا براي برخي از بازي‌هاي آبي، بايد ده‌ها هزار تن آب به مدت ۱۲ ساعت روزانه توسط دستگاهي پمپاژ شود تا بازديدكنندگان بتوانند از ارتفاع ۲۰ متري به پايين بپرند.

در پايتخت چين ميزان آب به ازاي هر يك نفر ۱۰۰ مترمكعب است در حالي كه در آمارهاي بين‌المللي ميزان آب به ازاي هر يك نفر ۱۰۰۰ متر مكعب است.

پارك آبي «جادوي شادي» درصدد است تا يك پارك آبي سرپوشيده نيز بسازد تا از اين طريق علاقه‌مندان در طول سال از آن استفاده كنند.

12 آگوست 2011

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.