آخرین خبرایهود باراک: نتانیاهو به دنبال جنگ با ایران است
1بازدید

100تا خط موبايل هم داشته باشم

مرفاوي ; به فردوسي‌پور ربطي ندارد!

صمد مرفاوي پاسخ صحبت‌هاي عادل فردوسي‌پور در برنامه نود را داد

مرفاي به سوال خبرنگار خبرآنلاين که پرسيد عادل فردوسي‌پور مي‌گويد شما " اِن تا" خط موبايل داريد، آيا اين حرف او صحت دارد؟

گفت: «من اگر 100 تا خط هم داشته باشم به آقاي فردوسي مربوط نمي شود ، من شايد دوست داشته باشم 1000 تا خط موبايل داشته باشم. به ايشان ربطي ندارد. اين مسئله شخصي هست.

ايشان ديشب با من تماس گرفتند و مي‌خواستند با حرف هايش تيم را به حاشيه ببرند و من به دليل اينکه بازي داشتيم نخواستم روي خط بيايم و صحبت کنم آقاي فردوسي پور که دم از کارشناس بودن مي زند بايد توجه داشته باشد که شب قبل بازي هم تيم تمرکز مي‌خواهد، هم مربي بايد آرامش داشته باشد.

 اما ايشان و فقط مواضع خودش را مي بيند من نمي توانم قبول کنم که با صحبت کردن در برنامه نود شب قبل از بازي هم خودم را وارد حاشيه کنم و هم بازيکنم را خراب بکنم.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.