آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
2بازدید

روآ همچنان پلاك مي شود

ایران خودرو به دنبال تولید روآ نبوده ولی طبق ابلاغیه ستاد حمل و نقل سوخت باید 10 هزار دستگاه روآ را در قالب تاکسی و 10 هزار دستگاه از این خودرو را نیز به صورت گازسوز به دارندگان خودروهای فرسوده سواری تحویل دهیم.

معاون بازاریابی و فروش ایران خودرو با بیان اینکه فرایند تولید و تحویل روآ برای پلاک گذاری به پلیس اعلام خواهد شد، گفت: تا زمانی که تعهدات مردم در قالب طرح اسقاط خودروهای فرسوده اجرایی شود، تولید روآ ادامه خواهد داشت.

علی اصغر سرایی‌نیا در گفت‌وگو با  خبرگزاری فارس، اظهار داشت: ایران خودرو به دنبال تولید روآ نبوده ولی طبق ابلاغیه ستاد حمل و نقل سوخت باید 10 هزار دستگاه روآ را در قالب تاکسی و 10 هزار دستگاه از این خودرو را نیز به صورت گازسوز به دارندگان خودروهای فرسوده سواری تحویل دهیم.

وی با تأکید بر اینکه ایران خودرو بیش از  20 هزار دستگاه روآ تولید طی سال جاری تولید نخواهد کرد، افزود: گاهی فرآیند اسقاط خودروی فرسوده و انجام امور بانکی مربوط به این فرآیند طولانی می‌شود که این مسئله تحویل خودرو را از سوی ایران خودرو با تأخیر زمانی روبرو می‌کند.

وی ادامه داد: اینکه تولید روآ در ایران خودرو تا چه زمانی طول بکشد به فرآیند کاری ستاد حمل و نقل بستگی دارد زیرا برخی اوقات فرآیند بانک‌ها زمان‌بر می‌شود.

سرایی‌نیا با بیان اینکه تولید روآ برای ایران خودرو با ضرر همراه است، گفت: اگر ستاد حمل و نقل سوخت سریع‌تر چک‌های مربوط به مشتریان را صادر کند و این فرآیند تا آخر شهریور انجام شود، تولید و تحویل روآ نیز تا آن زمان عملیاتی خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه ایران خودرو به دنبال اضافه تولید روآ نیست، اظهار داشت: طبق هماهنگی انجام شده با ستاد حمل و نقل سوخت و نامه مکتوبی که در مورد فرآیند خودروهای فرسوده به ایران خودرو ارائه شده، قرار شد فرآیند مربوط به تولید و تحویل 20 هزار دستگاه روآ در قالب طرح اسقاط خودروهای فرسوده طی نامه‌ای رسمی از سوی ایران خودرو به دستگاه‌های مربوطه اعلام شود تا پلاک‌گذاری این خودروها با مشکلی روبرو نشود.

به گفته معاون بازاریابی ایران خودرو، تعهد این شرکت در مورد تحویل روآ به صاحبان خودروهای فرسوده تا هر زمان که فرآیند اسقاط خودرو و تحویل چک به ایران خودرو طول بکشد، ادامه خواهد داشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۰/۰۵/۳۰ ۱۰:۴۷

خب این جور که از متن خبر پیداست ،بیچاره ایران خودرو توی معذوریت اخلاقی قرار گرفته و روآ رو تولید کرده....

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.