رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
7بازدید
۰

نماینده مجلس:

عقب‌ماندگي در برداشت از میادین مشترک نفتی و گازی باید جبران شود

بايد با ساماندهي وضعيت شركت‌هاي نفتي، هزينه‌ها را كاهش داده و از همه مهمتر با حضور قدرتمند در اوپك، خود را به جهانيان ثابت كنيم/ وزیر نفت در زمينه تدوين اساسنامه شركت ملي نفت و تنظيم آن بر پایه قانون اساسي و اهداف سند چشم‌انداز و برنامه‌هاي توسعه بايد بيش از اين تلاش كند.

عقب‌ماندگي در برداشت از میادین مشترک نفتی و گازی باید جبران شود
سرویس مجلس «تابناک»‌ـ نماينده مردم املش و رودسر با تأکید بر شتاب در کارهای اجرایی با توجه به تکمیل شدن دولت گفت: آنچه مسلم است، ساختار اين وزارتخانه‌ها جديد است و در كنار آن، اين همه امور در يك جا محول شده است كه تا حدودي كار اين عزيزان را سخت‌تر مي‌كند؛ اما اميدواريم پروژه‌هايي كه تاكنون روند كندي داشته و زمين گير بوده، به ‌زودي ساماندهي و بهتر از گذشته انجام شود.

اسدالله عباسی به خبرنگار ما گفت: گویا حال كه اين وزرا آمدند، كارها بايد با سرعت بيشتر انجام شوند و با تعامل بيشتر ميان دولت و مجلس، عزم و اراده مسئولان براي خدمت بيشتر به مردم ديده شود. از طرفي، بايد تلاش شود تا موضوع اشتغال به‌ طور جدي پيگيري و به بحث آن توجه شود.
 
وی اظهار داشت: با توجه به سياست‌هاي ابلاغي از سوي مقام معظم رهبري درخصوص اشتغال، وزارتخانه كار، رفاه و تعاون در بحث تأمين شغل جوانان، بايد اقدامات اساسي داشته باشند. البته با توجه به اين ‌كه بیشتر وزارتخانه‌ها كه وزراي آن انتخاب شدند اقتصادي‌اند مثل نفت، صنعت و تجارت و معدن و رفاه، كار و تعاون بايد در توليد و اشتغال نقش خود را ايفا و دو  ميليون و پانصد هزار شغل اعلام شده از سوي رئيس‌‌جمهور را تأمين كنند.

عباسی به وزارت نفت و ضرورت‌های آن اشاره کرد و گفت: مهمترين بحث در مورد نفت، بحث ميادين مشترك است كه ما از دیگر رقبا در برداشت از آنها عقب هستيم و بايد تلاش شود، اين عقب‌ماندگي جبران شود. تاكنون يكسري كارهاي زيرساختي و بخشي هم در خودكفايي بنزين و فراورده‌هاي نفتي انجام شده، اما در نوع خود كافي نيست و در كنار آنها بايد به سمت ارتقا و افزايش كيفيت سوخت برويم. همچنين بايد با ساماندهي وضعيت شركت‌هاي نفتي هزينه‌ها را كاهش داده و از همه مهمتر با حضور قدرتمند در اوپك (كه سياستگذار در نفت است) خود را به جهانيان ثابت كنيم.
 
وی اظهار داشت: وزیر نفت در زمينه تدوين اساسنامه شركت ملي نفت و تنظيم آن بر پایه قانون اساسي و اهداف سند چشم‌انداز و برنامه‌هاي توسعه بايد بيش از اين تلاش كند.
 
نماینده املش و رودسر درباره بورس نفت و آينده آن گفت: ما بايد بيش از اين راهبردهايي را در زمينه فراورده نفتي انجام دهيم و به جاي صادرات نفت خام، فراورده‌هاي پتروشيمي و... صادر كرده تا ارزش افزوده بیشتری داشته باشيم. اگر اين گونه شود، ارز در كشور مي‌ماند و ميزان ذخاير صندوق توسعه ملي افزايش مي‌يابد و مي‌توانيم ساير قسمت‌ها را با استفاده از اين منابع توسعه دهيم.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.