آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

30 هزار میلیارد بدهی دولت به تامین اجتماعی

براساس گزارشهای سازمانهای حسابرسی کشور میزان دیون دولت تا پایان سال 88 حدود 18 هزار و 900 میلیارد تومان بود که در سال 89 به بیش از 23 هزار میلیارد تومان افزایش یافت .

تعهدات دولت به تامین اجتماعی به 30 هزار میلیارد تومان می رسد .
 
به گزارش واحد مرکزی خبر، مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی کشور پیش بینی کرد: میزان دیون معوقه دولت به این سازمان تا پایان امسال به حدود 30 هزار میلیارد تومان برسد .

رحمت الله حافظی در حاشیه مراسم بهره برداری از پلی کلینیک تخصصی حضرت قائم آمل گفت : براساس گزارشهای سازمانهای حسابرسی کشور میزان دیون دولت تا پایان سال 88 حدود 18 هزار و 900 میلیارد تومان بود که در سال 89 به بیش از 23 هزار میلیارد تومان افزایش یافت .

او گفت: دولت در بودجه سال 90 خود پیش بینی کرد از محل واگذاری سهام برخی شرکتهای دولتی به بورس بخشی از دیون خود را به تامین اجتماعی پرداخت کند.

حافظی همچنین اعلام کرد: در هفته دفاع مقدس 5 طرح با 18 هزار و 500 متر مربع و سرمایه گذاری 14 میلیارد تومان و در دهه فجر نیز 14 طرح با 76 هزار متر مربع و با اعتبار بیش از 100 میلیارد تومان بهره برداری خواهد شد .

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.