آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3بازدید

درخواست یک مرجع درباره امام موسی صدر

استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم همچنین با اشاره به سقوط معمر قذافی دیکتاتور لیبی، خواستار تلاش بیشتر برای پیگیری وضعیت امام موسی صدر شد.

حضرت آیت الله نوری همدانی، با اشاره به تحولات لیبی و سقوط دیکتاتور این کشور، خواستار تلاش جدی تر برای پیگیری وضعیت امام موسی صدر شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیت الله حسین نوری همدانی از مراجع تقلید، چهارشنبه شب در دیدار محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام که در دفتر این مرجع تقلید برگزار شد، با تبریک عید سعید فطر، این عید را متعلق به تمامی مسلمانان جهان دانست.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به تحولات اخیر در منطقه، موج بیداری اسلامی را متاثر از انقلاب اسلامی ایران دانست و نسبت به نقشه های استکبار برای مصادره انقلاب های مردمی هشدار داد و بر ضرورت هوشیاری امت اسلام در این خصوص تاکید کرد.

استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم همچنین با اشاره به سقوط معمر قذافی دیکتاتور لیبی، خواستار تلاش بیشتر برای پیگیری وضعیت امام موسی صدر شد.

حضرت آیت الله نوری همدانی با تجلیل از شخصیت امام موسی صدر تصریح کرد: امام موسی صدر از شخصیت های شناخته شده و برجسته جهان اسلام است و باید پیگیری های جدی تری برای مشخص شدن وضعیت ایشان صورت گیرد.

وی در ادامه با بیان خاطراتی از زمان حضور خود در جبهه های نبرد حق علیه باطل، نقش مردم را در پیروزی، حفظ و تدوام انقلاب اسلامی برجسته توصیف و مسؤولان را به خدمت رسانی بیشتر به مردم به ویژه محرومان و مستضعفان توصیه کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۰/۰۶/۱۱ ۰۰:۰۳

هرکس که شیعه علی است باید درحدتوانش برای آزادی امام موسی صدرتلاش کند.

ناشناس۱۳۹۰/۰۶/۱۰ ۱۲:۲۷

برای سلامتی امام موسی صدر دعا می کنیم .

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.