آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

بگلریان با اعلام برگزاری نشست صبح امروز کمیسیون اقتصادی؛

اختلاس 3هزار میلیاردی آسیب‌شناسی شد

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان این که اعضای این کمیسیون در نشست صبح امروز خود رسیدگی به اختلاس ۳۰۰۰ میلیارد تومانی را در دستور کار داشتند، گفت: در این نشست آسیب‌شناسی، ماهیت و چرایی وقوع این اختلاس بررسی شد.

روبرت بگلریان در گفت‌و‌گو با خانه ملت، گفت: اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس در نشست امروز(دوشنبه ۲۸ شهریور) با حضور وزیر امور اقتصادی و دارائی، قائم مقام بانک مرکزی ، مدیران عامل بانک‌های صادرات، ملی، سپه،سامان ،پارسیان و همچنین رییس مرکز پژوهش‌های مجلس بررسی کردند.

نماینده مسیحیان ارامنه جنوب ایران در مجلس شورای اسلامی افزود: در نشست صبح امروز کمیسیون اقتصادی به آسیب‌ شناسی این اختلاس پرداخته و در مورد مسایلی که  زمینه‌ساز وقوع چنین جرمی بوده به بحث گذاشته شد.

وی بیان کرد: در نشست صبح امروز کمیسیون اقتصادی، مدیران عامل بانک‌های سپه، سامان و پارسیان به ارائه گزارش‌هایی از موارد بروز تخلف در مجموعه تحت مدیریت خود پرداختند.

بگلریان در مورد نتایج نشست امروز کمیسیون اقتصادی تصریح‌ کرد: از آنجا که پایه وقوع این اختلاس سوء استفاده از اعتبارات اسنادی است مشخص شد که ضعف نظارتی و وجود گره‌های قانونی در نهادهای مالی موجب بروز چنین تخلف بزرگی شده است.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس هشتم با تاکید بر تمایل این کمیسیون برای پی‌گیری اختلاس ۳۰۰۰ میلیارد تومانی تصریح کرد: البته احتمال دارد در روزهای آینده برای پی‌گیری این موضوع میان کمیسیون‌های اقتصادی، اقتصاد قضائی و اصل ۹۰ نشست مشترک برگزار شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.