آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
4بازدید

معجزه در برخورد هواپیما به چرخ و فلک +تصاویر

به گفته پلیس پسر بچه 9 ساله و دختر بچه 13 ساله در یکی از کابینها داخل چرخ و فلک بودند که هواپیما به سمت آنها رفته و به کابین آنها برخورد کرد.

برخورد هواپیمای سبک با چرخ و فلکی در استرالیا باعث حبس شدن دو کودک به مدت 90 دقیقه شد.

به گزارش «خبر آنلاین»، دیلی میل نوشت: حادثه در شرق استرالیا در 220 مایلی شمال سیدنی رخ داد که در آن هواپیمای سبک هنگام پرواز بر فراز مردمی که در فستیوال اولدبار شرکت داشتند، از مسیر خود منحرف شده و به چرخ و فلکی که در حال گردش بود برخورد کرد.

بر این اساس 2 کودک که داخل کابین چرخ و فلک بودند بدام افتادند و دو نفر جوان سوار بر هواپیما توانستند خود را نجات دهند. کودکان 90 دقیقه در بالای چرخ و فلک مانده تا نیروهای امداد، آنها را نجات دادند.



به گفته شاهدان معجزه رخ داد که هواپیما منفجر نشد و نه به کسی آسیبی رسید. به گفته پلیس پسر بچه 9 ساله و دختر بچه 13 ساله در یکی از کابینها داخل چرخ و فلک بودند که هواپیما به سمت آنها رفته و به کابین آنها برخورد کرد.

سخنگوی دایره آتش نشانی نیوساوث ویلز گفت، آنها خلبان و مرد جوانی که کنار وی بود را نجات داده و بعد دو کودک محبوس در کابین چرخ و فلک را سالم به پایین منتقل کردند. پاول کوکس خلبان هواپیما گفت اصلا متوجه چرخ و فلک نبوده است. پاول و سرنشین جوان دیگری که در هواپیما بود از چرخ و فلک آویزان شدند.

به گفته مردم به دلیل بارش باران تنها 5 نفر سوار بر چرخ و فلک شده بودند. مسئول فستیوال نیز گفت: به دلیل بارش، در حال پیاده کردن کودکان از چرخ و فلک بودند و به همین خاطر با رسیدن هر کابین به زمین می ایستاد تا کودکان از آن پایین بیایند و به همین خاطر نیز تنها 5 نفر مانده بودند.

بازرسان هوایی وارد منطقه شدند تا دلایل سقوط را بررسی کنند. یکی از کارشناسان گفت: چند ثانیه بعد از بلند شدن هواپیما از زمین این اتفاق رخ داده است.













تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۰/۰۷/۱۱ ۰۹:۳۶

خسارت هواپيما رو كي مي خواد بده؟

ناشناس۱۳۹۰/۰۷/۱۰ ۲۱:۲۷

احتمال اینکه جعلی باشد خبر وجود دارد. خیلی راحت و با لبخند و آرام داخل کابین نشسته.

ناشناس۱۳۹۰/۰۷/۱۰ ۱۸:۲۰

عجب چرخ و فلک محکمی بوده ها.

ناشناس۱۳۹۰/۰۷/۱۰ ۱۸:۰۸

مقاومت چرخ و فلک قابل تحسینه

zoro۱۳۹۰/۰۷/۱۰ ۱۷:۰۶

خیلی جالب بود شانس به این میگن

علی۱۳۹۰/۰۷/۱۰ ۱۵:۴۷

فکر کنم چندی پیش توی ایران چرخ فلک راه نیفتاده افتاد ، این هواپیماه بهش خورده نیفتاده ، فندانسیون و سازه روبنازم

علیرضا۱۳۹۰/۰۷/۱۰ ۱۵:۴۳

خدا هم یارشان بوده ، اگر توی ایران بود جندین کشته و صدها نفر مجروح داشت .

صفا۱۳۹۰/۰۷/۱۰ ۱۵:۴۰

اگر خدا بخواهد كسي زنده بماند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.