جنبش بیداری کانادایی هم به راه افتاد

این جنبشهای مدنی با الهام از جنبش اعتراضی موسوم به ضد وال استریت در نیویورک روز جمعه اعلام کردند در چندین شهر کانادا اقدام به اشغال نمادین مناطق تجاری خواهند کرد.
کد خبر: ۱۹۶۹۳۵
|
۲۳ مهر ۱۳۹۰ - ۰۸:۵۲ 15 October 2011
|
3624 بازدید
چند جنبش کانادایی اعلام کردند روز شنبه مکان های تجاری چندین شهر را به طور نمادین اشغال خواهند کرد.
 
به گزارش واحد مرکزی خبر، این جنبشهای مدنی با الهام از جنبش اعتراضی موسوم به ضد وال استریت در نیویورک روز جمعه اعلام کردند در چندین شهر کانادا اقدام به اشغال نمادین مناطق تجاری خواهند کرد.

سخنگوی جنبش "مونترال را اشغال کنیم!" در گفتگو با رادیو کانادا اظهار داشت نزدیک به سه هزار نفر از شهروندان کانادا در تظاهراتی مسالمت آمیز و دو زبانه (انگلیسی و فرانسوی) به میدان ویکتوریا در شهر مونترال خواهند رفت تا به اشغال نامحدود این مکان بپردازند.

این جنبش همچنین اعلام کرد هیچ ساختار رهبری ندارد و به هیچیک از تشکلهای سیاسی کانادا وابسته نیست.
اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟