آخرین خبرشکار دو پهپاد شناسایی آمریکایی در آسمان قشم
1بازدید

وزير نيرو: با دست پر به مجلس ميروم

البته مشکلات و نقطه‌نظراتی نمایندگان مجلس دارندکه وزارت نیرو قانع و مجاب شده در جهت حرکت حل این مشکلات حرکت کند و تا آنجا که می‌تواند روابط خود با مجلس تنظیم کند.

وزیر نیرو از اختصاص ۴۰۰ میلیارد تومان با دستور شخص رئیس جمهور برای حل مشکل برق خبر داد و گفت: بعید است دوستان نماینده به دنبال یک کار جدی برای استیضاح باشند،در عین حال دست وزارت نیرو برای اقناع مجلس پر است.

مجید نامجو در حاشیه یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت برق به خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، گفت: فکر می‌کنم که این طرح جدیدی که برای استیضاح وزیر نیرو مطرح شده است در حقیقت برای توجه دادن دولت و مجموعه کشور به کار عظیم و بزرگی که در وزارت نیرو انجام می‌شود.

وی ادامه داد: البته مشکلات و نقطه‌نظراتی نمایندگان مجلس دارندکه وزارت نیرو قانع و مجاب شده در جهت حرکت حل این مشکلات حرکت کند و تا آنجا که می‌تواند روابط خود با مجلس تنظیم کند.

وی ادامه داد: جا دارد از نمایندگان که به ریز بحث وزارت نیرو را بررسی می‌کنند و نظارت خود را اعمال می‌کنند، تشکر کنم. از این باب که همین موضوع که مطرح شده است توجه بیشتری به وزارت نیرو جلب شود تا حمایت‌های دولت برای حل مشکلات وزارت نیرو در دستور کار خود قرار دهد.

*دستور رئیس جمهور برای اختصاص ۴۰۰ میلیارد تومان به برق

وی اضافه کرد: رئیس جمهور شخصا دستور داده برای حل مشکلات صنعت برق 400 میلیارد تومان به صنعت برق پرداخت شود که ما منتظر دریافت این مبلغ هستیم.

وزیر نیرو گفت: این منابع از جاهای مختلف که یکی منابع یارانه برق است تامین خواهد شد.

وی گفت: آنچه که می‌شود در این فضا به آن اطمینان داشت این است که بعید است دوستان نماینده مجلس به دنبال یک کار جدی برای بحث استیضاح باشند،اما اگر هم به آن مرحله رسید دست وزارت نیرو پر است تا مسائل و مشکلات را مطرح و نمایندگان مجلس را قانع کند تا این استیضاح انجام نشود.

وی تاکید کرد: اگر هم بحث استیضاح به صحن علنی مجلس کشیده شد وزارت نیرو بتواند از خود دفاع کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.