مرگ 19 پاکستاني در حمله موشکي آمريکا
اين مقامها همچنين گفتند: در اين حملات، چند طالباني که برخي از آنها شهروندان خارجي و عرب بودند، کشته شدند.
موشک باران مناطق مرزي پاکستان از سوي نيروهاي آمريکايي، باعث کشته شدن نوزده نفر شد.
به گزارش مهر به نقل از «آسوشيتدپرس»، مقامهاي پاکستاني اعلام کردند: موشکهايي که احتمالا متعلق به آمريکاست، با برخورد به روستاهاي مرزي پاکستان سبب کشته شدن نوزده نفر شده است.
اين مقامها همچنين گفتند: در اين حملات، چند طالباني که برخي از آنها شهروندان خارجي و عرب بودند، کشته شدند.
دو افسر اطلاعاتي پاکستاني اعلام کردند که روز جمعه دو موشک از يک هواپيمايي بدون سرنشين پاکستاني از خاک افغانستان به سوي اين مناطق شليک شد و دو روستا را در منطقه قبيلهنشين در شمال وزيرستان مورد هدف قرار داد.
بنا بر اين گزارشها، يکي از اين موشکها به روستاي «محمدخل» در حدود 28 مايلي (45 کيلومتري) غرب ميرانشاه در شمال وزيرستان برخورد کرد و نوزده نفر را کشت.
اين دو افسر همچنين خبر دادند که حمله دوم که در روستاي «خاطا کالي» رخ داده، تلفاتي نداشته است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.