آخرین خبرادعاهای مقام صداوسیما درباره تغییرات و تشییع رهبر انقلاب
4بازدید

کهنه سربازان اوکراینی پارلمان را بهم ریختند

حدود 700 کهنه سرباز جنگ دوران اتحاد جماهیر شوروی - افغانستان و حادثه هسته ای چرنوبیل با عبور از محاصره نیروهای پلیس در تلاش برای ورود به ساختمان پارلمان، در این مجتمع را شکستند.

معترضان به طرح کاهش مزایای اجتماعی در اوکراین روز سه شنبه با شکستن درِ پارلمان اوکراین  جلسه پارلمان را برهم زدند.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگزاری آلمان، حدود 700 کهنه سرباز جنگ دوران اتحاد جماهیر شوروی - افغانستان و حادثه هسته ای چرنوبیل با عبور از محاصره نیروهای پلیس در تلاش برای ورود به ساختمان پارلمان، در این مجتمع را شکستند.

این افراد به قانون در دست بررسی در پارلمان این کشور اعتراض دارند که بر اساس آن حقوق مستمری بگیران و هزینه های بهداشت کاهش می یابد و معافیت های مالیاتی و کاهش بهای تاسیسات عام المنفعه از جمله برق لغو می شود.

معترضان بخش هایی از حصار امنیتی تازه نصب شده در اطراف پارلمان را تخریب کردند و به در ورودی پارلمان هجوم بردند.

برخی از تظاهرکنندگان که با ماموران حراست مسلح پارلمان درگیر شدند خطاب به نمایندگان داخل پارلمان فریاد "شرم!" سردادند.

شاهدان اعلام کردند یک آمبولانس برای انتقال یکی از نیروهای پلیس که زخمی شده بود به این منطقه آمد.

رسانه های اوکراین گزارش دادند نیروهای پلیس ضد شورش به پارلمان منتقل شدند.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.