آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

از سال آينده،

برچسب اصالت محصولات غذايي اجباری می‌شود

معاون غذا سازمان غذا و دارو اعلام كرد: نصب برچسب اصالت و كد رهگيري فراورده هاي آرايشي، بهداشتي، دارويي و غذايي از ابتداي سال آينده به منظور اطلاع رساني به مصرف كنندگان اجباري مي شود

به گزارش ايرنا، بهروز جنت افزود: بانك اطلاعاتي عوارض ناخواسته محصولات آرايشي و بهداشتي نيز با هدف پيشگيري و به منظور سياستگذاري راه اندازي مي شود.

وي ادامه داد: عوارض ناخواسته محصولات آرايشي و بهداشتي در مركز مديريت بيماري هاي غيرواگير وزارت بهداشت به منظور اطلاع رساني به مصرف كنندگان ثبت مي شود.

معاون غذا سازمان غذا و دارو خاطرنشان كرد: هم اكنون پيشرفت صنايع آرايشي و بهداشتي كشور در حدي است كه مي توانيم با رقباي خارجي كه در منطقه فعاليت مي كنند، رقابت كنيم.

جنت تصريح كرد: بسياري از اين فراورده ها مانند ضد چروك ها بجز آثار پيشگيري كننده، اثر درماني دارند.

وي اظهار داشت: سازمان غذا و دارو به دنبال راه اندازي سامانه نظارت و بازرسي از كارخانه ها به صورت آنلاين است كه اين اطلاعات به صورت چك ليست هايي -فهرست ها - تهيه و بر اساس آن ارزيابي ها صورت مي گيرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.