آخرین خبرشکار دو پهپاد شناسایی آمریکایی در آسمان قشم
2بازدید

قرارداد سرمربي هلند تمديد مي‌شود

برت فان مارويك سرمربي تيم ملي هلند به زودي قرارداد خود را با اين تيم تا پايان رقابت‌هاي يورو 2016 تمديد خواهد كرد.

ايسنا، قرارداد فعلي سرمربي هلند در پايان رقابت‌هاي يورو 2012 در لهستان و اوكراين به پايان خواهد رسيد و انتظار مي‌رود ظرف چند روز آينده قرارداد اين مربي به مدت چهار سال ديگر تمديد شود.

مدير برنامه‌هاي فان مارويك در همين زمينه گفت: به احتمال بسيار زياد در آينده نزديك طرفين به توافق برسند. هر دو طرف از همكاري‌هاي انجام شده رضايت كامل دارند و مايلند كه به همكاري با يكديگر ادامه دهند. هم‌اكنون در حال مذاكره براي تمديد قرارداد تا سال 2016 هستيم.

فان مارويك 59 ساله پس از رقابت‌هاي يورو 2008 جايگزين ماركو فان باستن شد و تيم هلند را به ديدار نهايي جام جهاني 2010 رساند.

هلند در دور مقدماتي يورو 2012 با شكست دادن تيم‌هاي سوئد، مجارستان، مولداوي، فنلاند و سن‌مارينو به عنوان تيم اول گروه E به مرحله نهايي راه يافته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.