آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

تعویق عرضه نخستین نسخه بتای ویندوز8

مایکروسافت تایید کرده که عرضه اولین نسخه بتای ویندوز 8 تا فوریه سال 2012 به تعویق افتاده است.

مایکروسافت تایید کرده که عرضه اولین نسخه بتای ویندوز 8 تا فوریه سال 2012 به تعویق افتاده است.

به گزارش فارس به نقل از اسلاش گیر، قرار است در این زمان چند تبلت مجهز به این سیستم عامل هم در معرض دید عموم قرار گیرند تا میزان سازگاری ویندوز 8 با رایانه های لوحی هم تست و بررسی شود.

با توجه به اینکه تاریخ یاد شده دیرتر از زمانی است که قبلا اعلام شده بود، برخی کارشناسان می گویند بعید به نظر می رسد که ویندوز 8 در زمان اعلام شده قبلی یعنی سال 2012 روانه بازار شود و به احتمال زیاد نسخه نهایی ویندوز 8 تا قبل از آغاز سال 2013 عرضه نخواهد شد.

مهم ترین تغییر در ویندوز 8 متحول شدن کامل رابط کاربری آن و نزدیک شدن این رابط به رابط کاربری سیستم عامل های لمسی است که برای تبلت ها و گوشی های هوشمند طراحی و عرضه می شوند.

بهبود امکانات امنیتی و یک فروشگاه آنلاین برای خرید برنامه ها و نرم افزارهای سازگار با ویندوز 8 از جمله دیگر امکانات این سیستم عامل خواهد بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.