آخرین خبرجام ملت‌های آسیا ۲۰۲۷ یک سال به تعویق افتاد
5بازدید

پیرترین پادشاه جهان را بشناسید +عکس

عبدالحلیم امروز در مراسمی رسمی که در پارلمان مالزی برگزار شد به عنوان پادشاه جدید کار خود را آغاز کرد.

امروز سه شنبه طی مراسمی در کوالالامپور، پادشاه جدید مالزی کار خود را آغاز کرد. اما نکته جالب در این باره آنکه «سلطان عبدالحلیم» با 84 سال سن به عنوان پیرترین پادشاه جهان شناخته می شود.

عبدالحلیم امروز در مراسمی رسمی که در پارلمان مالزی برگزار شد، به عنوان پادشاه جدید کار خود را آغاز کرد.
 
سیستم حکومتی در مالزی بصورت سلطنتی مشروطه است که پادشاه آن برای مدت پنج سال به این سمت انتخاب می شود.


سلطان عبدالحلیم به همراه همسر خود «همینا» در مراسم رسمی آغاز دوره پادشاهی

سلطان عبدالحلیم نخستین فردی در مالزی است که برای دومین بار به سمت پادشاهی مالزی منصوب می شود. وی پیشتر در فاصله زمانی 1970 تا 1975 پادشاه مالزی بود.

عبدالحلیم چهاردهمین پادشاه مالزی است که در سیستم سلطنتی مشروطه در این کشور روی کار می آید. عبدالحلیم جایگزین سلطان میزان زین العابدین در این سمت شده است.


«سلطان میزان زین العابدین» پادشاه قبلی مالزی و همسرش «نورزهرا» در هنگام خداحافظی از کاخ

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۰/۰۹/۲۳ ۰۷:۴۳

اون شمشیره واقعیه یا اسباب بازیه ؟

SBS۱۳۹۰/۰۹/۲۳ ۰۲:۳۳

این آقای نا شناس دوم راست میگه؟ تازه من به نقل از یکی از رسانه های خارجی شنیدم ملک عبدالله 92 سالشه

ناشناس۱۳۹۰/۰۹/۲۳ ۰۰:۳۲

هر دو پادشاه مسلمان هستند. در سیستم سیاسی مالزی پادشاه باید مسلمان باشد و یکی از وظایف او حف دین اکثریت یعنی اسلام است

یکی از فرزندان آدم (ع)۱۳۹۰/۰۹/۲۳ ۰۰:۲۳

سلام: اسم پادشاه "عبد الحلیم " است پس قاعدتا" مسلمان می باشد(حلیم از صفات ذات اقد س باری تعالی است و عبد الحلیم یعنی بنده ی خداوند حلیم) در ضمن در خیلی از کشورهای اسلامی البته متاسفانه ،به تقلید از غرب رعایت حجاب اجباری نیست و فرض دیگر اینکه 60 درصد از مردم مالزی مسلمان و مابقی از پیروان سایر ادیان مخصوصا" بودایی می باشند. شاید خود ایشان مسلمان و همسرشان آئین دیگری دارند که البته احتمال اخیر غیر منطقی به نظر می رسدچرا که ازدواج یک مرد مسلمان با یک زن غیر مسلمان غیر اهل کتاب - اهل کتاب یعنی مسیحی ،کلیمی و زردشتی- از نظر دین مبین اسلام به هرشکل ،دائم یا حتی موقت مردود است.در مورد اهل کتاب بر طبق فقه شیعی موقت ممکن ولی دائم در مورد ایشان نیز ممکن نیست.لطفا" در صورت اشتباه حقیر، متذکر شوید.
والسلام

ناشناس۱۳۹۰/۰۹/۲۲ ۲۱:۳۷

ملک عبدالله پادشاه عربستان مگه 87 سالش نیست؟

ناشناس۱۳۹۰/۰۹/۲۲ ۲۳:۰۹

حساب سن اون از دست در رفته برا همین تو این آمارها حساب نمیشه(!!!!)

ناشناس۱۳۹۰/۰۹/۲۲ ۱۹:۴۲

پادشاه قبلی مسلمون بوده و این یکی نیست؟؟؟ از لحاظ حجاب همسرانشون میگم

ناشناس۱۳۹۰/۰۹/۲۳ ۰۹:۱۲

دیگه لباس از این پوشیده تر بپوشه

ناشناس۱۳۹۰/۰۹/۲۳ ۰۲:۰۵

سوال پرسیده هااااااا!!!
منفی دادین به سوالش؟
یعنی چی اونوقت؟؟؟؟؟؟؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.