آخرین خبرشکار دو پهپاد شناسایی آمریکایی در آسمان قشم
2بازدید

اجرای قريب‌الوقوع فاز بعدی هدفمندی؟

خبرگزاری مهر نوشت:

این روزها در هر محفل دولتی می‌نشینی، حرف از اجرای فاز بعدی هدفمندی یارانه‌ها است و جلسات شبانه‌ای که مقامات ارشد دولتی در حال برنامه‌ریزی و برگزاری دارند؛ اجرای فازی که زمان اجرای آن نامناسب است و می‌تواند علاوه بر تبعات اجتماعی، در مشارکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز تاثیرگذار باشد.

این خبرگزاری افزود: در آستانه برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و برگزاری جلسات شبانه، احتمال آن مي‌رود که از سالروز اجرای هدفمندی یارانه‌ها یا یکی دو روز بعد از آن، فاز بعدی قانون یارانه‌ها پیاده سازی شود.

خبرگزاری مهر همچنین نوشت: ريیس‌جمهور قصد دارد دوشنبه هفته جاری در سالروز اجرای رسمی قانون هدفمندی یارانه‌ها، سیاست جدید یارانه‌ای دولت را اعلام کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۰/۰۹/۲۷ ۱۰:۱۴

مرحله اول نسبتا خوب انجام شد ولی برای مرحله بعد خیلی زود است و نباید صحبت آنهم مطرح شود چون یکدفعه فشار زیادی به مردم وارد میشود و خطرناک است.

ناشناس۱۳۹۰/۰۹/۲۷ ۱۰:۰۱

خدایا به خیر بگذرون

محسن۱۳۹۰/۰۹/۲۷ ۰۹:۳۱

آب كه از سر بگذرد چه يك وجب چه صد وجب.

a-s۱۳۹۰/۰۹/۲۷ ۰۹:۲۶

ايكاش يكدفعه همه چيز را آزاد مي كردند و هر اتفاقي كه مي خواست به يكباره مي افتاد تا مردم اينقدر در نگراني و اضطراب و بلاتكليفي نباشند.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.