آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

داستان قذافی‌ها همچنان ادامه دارد

دیوان بین‌المللی کیفری: خبری از سیف‌الاسلام قذافی نیست

دولت لیبی بناست تا پایان روز سه‌شنبه، پسر رهبر سابق لیبی را به دیوان بین‌المللی کیفری تحویل دهد؛ اما به ظاهر هیچ خبری از وی دست. آیا سرنوشت پدر در انتظار سیف‌الاسلام است؟!

دیوان بین‌المللی کیفری: خبری از سیف‌الاسلام قذافی نیست
سرویس بین‌الملل ـ دیوان بین‌المللی کیفری گفته که دولت لیبی، پاسخی درباره وضعیت سیف‌الاسلام قذافی و سلامت او به آنها نداده است.

به گزارش «تابناک»، دولت لیبی بناست تا پایان روز سه‌شنبه، پسر رهبر سابق لیبی را به دیوان بین‌المللی کیفری تحویل دهد.

در همین زمینه، «بی‌.بی‌.سی» گزارش داده است که این دیوان از دولت لیبی خواسته تا رسما به آنها پاسخ دهند، آیا می‌خواهند سیف‌الاسلام قذافی را تحویل دهند یا اصولا چنین قصدی را ندارند؟!

بنا بر همین گزارش، در صورتی که دولت کنونی لیبی، پاسخی درباره وضعیت سیف‌الاسلام قذافی ندهند، ممکن است که پرونده لیبی به شورای امنیت سازمان ملل بازگردانده شود.

باید گفت، سیف‌الاسلام، نزدیک‌ترین پسر معمر قذافی به او بود و در حالی دستگیر شد که می‌خواست از مرزهای جنوبی کشور به خارج فرار کند.

ماه گذشته که یک نماینده دیده‌بان حقوق بشر با سیف‌الاسلام قذافی دیدار کرده بود، گفته بود که در زندان با او خوب رفتار می‌شود، ولی هیچ آگاهی از اتهام‌های خود ندارد و هنوز نتوانسته با یک وکیل صحبت کند.

سیف‌الاسلام قذافی را دو ماه پیش (در ماه نوامبر ۲۰۱۱) در جنوب لیبی دستگیر کرده بودند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.