آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
0بازدید

عدم استقبال چين از سرمايه گذاري در صنعت خودرو

چین از این پس از سرمایه گذاری خارجی در بخش صنایع خودرو استقبال و حمایت نخواهد کرد.

به گزارش واحد مرکزی خبر انجمن صنعت خودروسازی چین در بیانیه ای که در برخی رسانه های چین منتشر شد اعلام کرد این اقدام با هدف تقویت صنایع خودروسازی داخلی صورت می گیرد. کمیسیون توسعه و اصلاحات چین نیز پیش از این اعلام کرده بود تشویق صنایع داخلی برای حضور در بازار جهانی خودرو برای چین اهمیت دارد و مقررات جدید مربوط به سرمایه گذاران خارجی در صنعت خودرو چین از پایان ماه کنونی میلادی به اجراگذاشته می شود. شرکت های بزرگ خودروسازی چون جنرال موتورز، فولکس واگن و هوندا سالها است در چین فعالیت می کنند. وزارت بازرگانی چین از رکود صنعت خودروسازی این کشور خبر داده و اعلام کرده است بازار تولید خودرو در چین در سال 2011 میلادی به یکباره بیش از 30 درصد رشد کرد و به بیش از 18 میلیون دستگاه رسید.

با این وصف تولید، خرید و فروش خودرو در چین به دلیل کاهش تقاضا و بحران در اروپا و آمریکا و بازارهای دیگر جهان کند شده و در ماه نوامبر گذشته رشد آن در مقایسه با سال گذشته میلادی دو و نیم درصد کمتر بود.

خبر حمایت نکردن دولت چین از سرمایه گذاران خارجی در صنعت خودرو درحالی اعلام می شود که این کشور درصدد افزایش تعرفه بر روی خودروهای وارداتی از آمریکا است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.