ساری ـ خبرگزاری مهر: ماهی دودی یک محصول سنتی در برخی کشورها است که با استفاده از شور کردن ماهی به روش مخلوط و سپس دود سرد تهیه میشود. ماهی دودی معمولاً در کیسههای پلاستیکی در خارج از یخچال نگهداری میشود و به صورت خام یا نیم پخته مصرف میشود.
کد خبر: ۲۲۱۳۳۵
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۴ 21 January 2012
اینقدر بهداشت بهداشت نکنید همینا رو میخورن میشن قهرمان کشتی و وزنه برداری دنیا
ناشناس
||
۱۵:۵۱ - ۱۳۹۰/۱۱/۰۱
ببخشيد مثلا اگه بهداشتي بود و ديوارها سفيد و سراميك شده بود بالاخره آخرش بايد دود مي زدند ديگه، آخرش همون كارگري كه دستكش سفيد و خوشگل دستش كرده فكر ميكني دماغش رو يكي ديگه تميز ميكنه، يا سرش رو كس ديگه اي ميخارونه؟ اين سيستم ديگه بهداشتي پذير نيست كه.
وحید، کارشناس صنایع غذایی
||
۱۵:۵۴ - ۱۳۹۰/۱۱/۰۱
دوباره می گم بیا ببرمت کارخانه های تولید کنسور ماهی ، اسم نمی یارم که تبلیغ نشه، خودت می فهمی کدوم شون بهداشتیه!