آخرین خبررشد مصرف بنزین برای نخستین بار منفی شد
1بازدید

شرایط حضور رسانه ها در انتخابات فدراسیون

مهلت معرفی نمایندگان رسانه ها برای شرکت در مجمع انتخاباتی فدراسیون فوتبال اعلام شد.

 مهلت معرفی نمایندگان رسانه ها برای  پوشش خبری  مجمع انتخاباتی  فدراسیون فوتبال اعلام شد و رسانه های گروهی تا پایان وقت اداری روز سه شنبه مورخ 9/12/90 فرصت دارند، نمایندگان خود را از طریق شماره تلفکس روابط عمومی 88211172 معرفی کنند.

به گزارش مهر، بر اساس اعلام روابط عمومی فدراسیون فوتبال،  مطبوعات، خبرگزاری ها و سایت ها، یک عکاس و یک خبرنگار(جمعا دو نفر) و برنامه های ورزشی رسانه ملی و شبکه های مختلف تلویزیونی، یک گزارشگر، یک صدابردار و یک تصویر بردار(جمعا سه نفر) را می توانند طی معرفی نامه  رسمی به روابط عمومی فدراسیون فوتبال معرفی کنند.
 
مهلت ثبت نام و ارائه معرفی نامه تمدید نخواهد شد و کسانی که در مدت زمان اعلام شده برای ثبت نام اقدام نکنند به هیچ وجه پس از تاریخ تعیین شده و در روز مجمع هم نمی توانند در مجمع انتخاباتی شرکت کنند ، ضمن اینکه رسانه ها توجه داشته باشند که بیشتر از سهمیه هر رسانه به روابط عمومی فدراسیون فوتبال معرفی نشود چرا که برای نفرات اضافی معرفی شده آی دی کارت شرکت در مجمع انتخاباتی صادر نخواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.