آخرین خبرشکار دو پهپاد شناسایی آمریکایی در آسمان قشم
1بازدید

كمك به سالخوردگان با خالي‌كردن عابربانك

رييس پليس آگاهي فرماندهي انتظامي استان گيلان از شناسايي و دستگيري فردي كه به بهانه كمك كردن به افراد مسن و ناتوان در دريافت پول اقدام به سرقت از عابر بانك آنان كرده بود، خبر داد.

سرهنگ عبادالله كريمي در گفت‌وگو با ایستا، دراين‌باره گفت: در پي دريافت چندين فقره شكايت از طرف افراد مسن و سالخورده مبني بر اينكه با توجه به ناتوان بودن آنان در امر برداشت وجه از عابر بانك از فردي كه در محل حضور داشته كمك گرفته و آن شخص با اين ادعا كه عابر بانك شما در دستگاه گير كرده و بايد به داخل شعبه مراجعه كنيد اقدام به برداشت وجه و سرقت از حساب عابر بانك آنان كرده است، بررسي موضوع در دستور كار ماموران قرار گرفت.

رييس پليس آگاهي فرماندهي انتظامي گيلان ادامه داد: پس از وصول اين شكايت كارآگاهان پليس آگاهي فعاليت خود را آغاز و در گام نخست با انجام چهره‌نگاري به كمك مالباختگان، اقدام به ترسيم چهره فرضي متهم كردند.

كريمي افزود: در ادامه كاراگاهان با ايجاد گشت‌هاي نامحسوس در مناطق وقوع جرم، شخصي را مشاهده كردند كه در مقابل دستگاه خودپرداز قصد فريب خانم مسني را داشت كه وي را دستگير و به پليس آگاهي منتقل كردند.

وي با بيان اينكه متهم در بازجويي‌هاي انجام شده ابتدا منكر هرگونه كلاهبرداري و سرقت شد گفت: پس از مواجهه حضوري متهم با مالباختگان و شناسايي وي توسط آنان وي به بزه خود معترف و مدعي شد كه با پرسه‌زدن در مناطق مختلف شهر، افراد مسني را كه قصد برداشت پول از عابربانك داشته‌اند را شناسايي و با تظاهر به كمك به آنان و جلب اعتماد مالباختگان اقدام به برداشت وجه و سرقت از عابربانك آنان كرده و از محل متواري شده است.

رييس پليس آگاهي استان گيلان با بيان اينكه متهم با تشكيل پرونده به دادسرا معرفي شد از شهروندان خواست تا در صورت اطلاع از هر گونه ناهنجاري‌هاي اجتماعي مراتب را به فوريت‌هاي پليسي 110 اطلاع دهند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.