آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
0بازدید

انتقال آمريكايي عامل قتل‌عام قندهار به کویت

سخنگوی وزارت دفاع آمریکا از انتقال عامل كشتار بي رحمانه زنان و کودکان افغان به یک پایگاه نظامی در کشور کویت خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري آسوشیتدپرس ؛ سخنگوی پنتاگون اعلام کرد که این سرباز آمریکایی با تدابیر شدید امنیتی توسط یک فروند بالگرد به کویت منتقل شد.
 
بر اساس اين گزارش ، در حالی که نمایندگان مردم در پارلمان افغانستان روز دوشنبه خواستار محاکمه علنی این فرد در داخل كشور شده بودند اما مراحل رسیدگی به جرم این سرباز در خارج از افغانستان انجام خواهد شد.
 
انتقال این نظامی آمریکایی به خارج از افغانستان درست ساعاتی پس از ورود "لئون پانتا" وزیر دفاع آمریکا به افغانستان صورت گرفت.

يادآور مي شود ، این نظامی آمریکایی سحرگاه روز یکشنبه، از پایگاه خود در منطقه پنجوایی قندهار خارج و 16 تن را در روستاهای اطراف پایگاه به طرز فجیعی به قتل رساند . در همین حال شاهدان عینی تأکید دارند که این جنایت توسط واحدی از نظامیان آمریکایی انجام شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.