آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
2بازدید

تصاویر: پیروزی سوچی در انتخابات برمه

پانزده سال حبس خانگی هم نتوانست مانع پیروزی انگ سو چی بر حکومت مرکزی برمه شود و سرانجام این رهبر آزادی خواه برمه در اولین انتخابات پس از آزادی اش توانست پیروز شود.

تصاویر: پیروزی سوچی در انتخابات برمه
پانزده سال حبس خانگی هم نتوانست مانع پیروزی انگ سو چی بر حکومت مرکزی برمه شود و سرانجام این رهبر آزادی خواه برمه در اولین انتخابات پس از آزادی اش توانست پیروز شود. روز گذشته انتخابات میان دوره ای پارلمان میانمار برگزار شد و حزب اتحاد ملی برای دموکراسی توانست حداقل 43 کرسی از 44 کرسی خالی پارلمان را در انتخابات میان‌دوره‌ای از آن خود کند و خود خانم سوچی هم به عنوان یکی از نمایندگان راهی پارلمان شد. 
آنگ سان سو چی فعال سیاسی، مدافع حقوق بشر، از مخالفان حکومت نظامی برمه و برنده جایزه صلح نوبل است. او که پیش از این انتخابات نیز در بازداشت خانگی بود، مجموعاً ۱۵ سال از عمر خود را بین ژوئیه سال ۱۹۸۹ تا نوامبر سال ۲۰۱۰ در حصر خانگی بسر برده است. سوچی پس از خارج شدن از حصر خانگی به فعالیت های سیاسی خود بازگشت و در کنار هم حزبی ها خود در حزب حزب اتحاد ملی برای دموکراسی خود را برای انتخابات در میانمار آماده کرد.
این انتخابات آزادترین انتخابات در سال‌های گذشته در میانمار شناخته شده است با این وجود آنگ سان سوچی می‌گوید که نمی‌تواند این انتخابات را آزاد و عادلانه ارزیابی کند اما برای تثبیت فرآیند دموکراسی در آن شرکت کرده است.
در انتخابات قبلی پارلمانی میانمار که مخالفان آن را مهندسی شده می‌دانند، ارتش 25 درصد کرسی‌ها و حزب حاکم اکثر کرسی‌های باقی مانده را از آن خود کردند.




























تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.