آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

حاشیه سفر تیم ملی به قزاقستان

سرگردانی 8 ساعته تیم ملی بوکس در ترکیه

تیم ملی بوکس ایران به پیش از رسیدن به محل برگزاری مسابقات کسب سهمیه المپیک 8 ساعت در فرودگاه ترکیه سرگردان بود.
 
به گزارش فارس، تیم ملی بوکس ایران که با هشت مشتزن راهی شهر آستانه قزاقستان شده است قبل از رسیدن به محل برگزاری مسابقات با حواشی مختلفی روبرو شد.

*مسابقات کسب سهمیه المپیک از فردا به میزبانی کشور قزاقستان برگزار می‌شود و کاروان تیم ملی بوکس ایران روز دوشنبه 14 فروردین از طریق فرودگاه امام خمینی(ره) راهی ترکیه شد.

مشتزنان تیم ملی بوکس به دلیل ناهماهنگی مسئولان فدراسیون ایران ابتدا به ترکیه سفر کردند و 8 ساعت در فرودگاه ترکیه سرگردان بودند.

*کاروان تیم ملی ایران پس از رسیدن به شهر آستانه به محل اسکان خود هدایت شد، اما گویا هتل ملی پوشان در گوشه‌ای از اطراف شهر و با کمترین امکانات برای مشتزنان در نظر گرفته شده است.

*مشتزنان تیم ملی روز گذشته ساعاتی پس از ورود به این شهر پس از استراحت چند ساعته اولین تمرین خود را برگزار کردند تا با آمادگی لازم پا به مسابقات بگذارد. مشتزنان دومین تمرین خود را بعدازظهر امروز برگزار خواهند کرد.

*پنج شنبه صبح مراسم وزن کشی برگزار شده و از بعدازظهر مسابقات آغاز می شود. رقابتهای کسب سهمیه المپیک که به میزبانی شهر آستانه پایتخت قزاقستان برگزار می شود تا پنج شنبه هفته آینده ادامه خواهد داشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.