آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
0بازدید

هیچ دستگاهی نباید منشی زن داشته باشد!

استاندار بوشهر گفت: طرح تفکیک تا پایان فروردین ماه در همه دستگاه‎های اجرایی استان بوشهر باید اجرا شود و هیچ دستگاهی نباید منشی زن داشته باشد.

به گزارش فارس، محمدحسین جهانبخش صبح امروز در نشست با مدیران دستگاه‎های اجرایی اظهار داشت: همچنین هیچ دستگاهی نباید منشی زن داشته باشد.

وی تصریح کرد: یکی دو دستگاه اجرایی مانده بودند که منشی زن داشتند که آنها نیز در این زمینه اقدام کردند.

جهانبخش افزود: امسال بنا داریم طرح فرم اداری متحدالشکل را در دستگاه‎ها اجرا کنیم که به‌زودی به دستگاه‎ها ابلاغ می‎شود.

استاندار بوشهر با اشاره به فعالیت ستاد امر به معروف و نهی از منکر در ایام نوروز یادآور شد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر و نیروی انتظامی استان بوشهر در ایام نوروز فعالیت، برنامه‎ها و اقدامات ویژه‎ای انجام دادند که این امر قابل تقدیر است.

وی اضافه کرد: موسسه ریحانة‎المصطفی نیز در این همین راستا برنامه‎های خوبی اجرا کرده است.

جهانبخش از خدمات و فعالیت‎های ستاد تسهیلات سفر نوروزی استان بوشهر در افزایش جذب گردشگر و ارتقا سطح خدمات به آنان در نوروز امسال قدردانی کرد.

استاندار بوشهر با اشاره اجرای طرح مهر ماندگار توسط دولت در کشور گفت: تلاش دولت در اجرای این طرح این است که تا آنجایی که ممکن است پروژه‎ای ناتمام برای دولت بعدی به جا نگذارد.

وی در ارتباط با تعامل خوب دولت با مردم بیان کرد: مردمی بودن، ساده‎زیستی و پرکاری از ویژگی‎های این دولت و دولتمردانش به شمار می‎رود.

جهانبخش ادامه داد: تلاشی که در این دولت برای خدمتگزاری بی‎منت به مردم شده با هیچ دولتی قابل مقایسه نیست.

وی افزود: باید تلاش کنیم گوشه‎ای از زحمات مردمی که برای این انقلاب هیچ چیز کم نگذاشته‎اند را به نحو مطلوبی جبران کنیم.

جهانبخش یادآور شد: فرمانداران از برخی مدیران کل دستگاه‎ها گلایه دارند که برغم دعوت از آنها در شهرستان‎ها حضور نمی‎یابند و امیدواریم مدیران در این زمینه تعامل و همکاری بیشتری با فرمانداران داشته باشند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

محمد۱۳۹۱/۰۱/۲۱ ۰۰:۳۳

میگم هم زن و شماره زن و کد زن و کپی زن و اینارو هم جم کنید خوب. واقعنی 6-7 ساله سرعت پیشرفت فرهنگ و جامعه مون قانون نیوتون رو دور زده و از سرعت نور هم بیشتر شده. ( نیوتون بود دیگه ؟ :D )

ناشناس۱۳۹۱/۰۱/۲۱ ۰۰:۲۷

لطفا این گوینده ی داخل مترو رو هم عوض کنید و صدای مرد بذارید! به خدا .........
هر چی می کشیم از نابخردی خودمونه!

ناشناس۱۳۹۱/۰۱/۲۱ ۰۰:۱۶

منشی زن دیگه نداریم.!دستگاه شماره "زن" رو چیکارش کنیم؟

ناشناس۱۳۹۱/۰۱/۲۰ ۲۳:۵۵

خدا را شکر که مشکلات کشور هم حل شد!

ناشناس۱۳۹۱/۰۱/۲۰ ۲۳:۴۴

خدا رو شکر با این سرعت و دقت مشکلات مملکت رو حل می کنند و منعکس می کنید!

سيروان۱۳۹۱/۰۱/۲۰ ۲۳:۲۰

خدا شكر ،پس همه ي مشكلات كشور مانند تورم وموضوع اختلاس .......غيره حل شد. دمت گرم آقاي استاندار كار بلد.
سال ديگه جايزه ي نوبل اقتصاد مال شماست
پيشاپيش مبارك

حسین۱۳۹۱/۰۱/۲۰ ۲۳:۱۹

تو رو ... دست از این کارها بردارید

ناشناس۱۳۹۱/۰۱/۲۰ ۲۳:۱۴

متاسفم...همین

ناشناس۱۳۹۱/۰۱/۲۰ ۲۲:۵۵

آفرین مشکل حل شد!

ناشناس۱۳۹۱/۰۱/۲۰ ۲۲:۴۷

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

محمد۱۳۹۱/۰۱/۲۰ ۲۲:۴۷

آره به خدا با این طرح همه مشکلات این مملکت رفع میشه. چقدر جالب بعضی از مسئولین به جای ریشه یابی مشکلات عدیده مردم شهرشون به دنبال یک سری افکار هستن که به اسم اسلام فقط .... والله خود اسلام هیچ وقت نگفته که زن بره تو خونش بشینه و در اجتماع نقشی نداشته باشه. این اقایون فقط با این کارشون حقوق بخور و نمیر یه سری زن که شاید خیلی از مشکلات مالیشون با همین حقوق کم منشیگری رفع میشد راقطع کردند.

ناشناس۱۳۹۱/۰۱/۲۰ ۲۲:۴۶

بابا جمعیت بیکار را یه فکری بکنین..امر به معروفتون ما رو کشته!!!!!

ناشناس۱۳۹۱/۰۱/۲۰ ۲۲:۲۵

خوب خدارو شکر...مشکل حل شد!

n.boy۱۳۹۱/۰۱/۲۰ ۲۲:۱۹

تصور کن پشت تلفن یک آقای سیبیلو با صدای کلفت:بععلله!
خب دارید موفق میشید خانم ها رو از این شغل هم بیرون کنید،بعدش چی؟میخواین رو کدوم شغل دست بذارید که دیگه خانوم ها توش کار نکنند؟

علي تبريزي۱۳۹۱/۰۱/۲۰ ۲۲:۱۴

هر چقدر از كارهاي جدا كننده ي زن و مرد بيشتر انجام بدهيد بيشتر نا امني براي زنان درست ميكنيد و اخلاق عمومي را پايين مي اوريد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.