آخرین خبرعکس: سفر سید عباس عراقچی به عشق‌آباد
1بازدید

محرومیت دو ماهه برای یک داور فوتبال

کمیته داوران فدراسیون فوتبال براي نخستين بار به طور رسمي محروميت يك داور از قضاوت در رقابتهاي فوتبال را اعلام كرد.

 بر اساس حكم كميته داوران محسن قهرماني دو ماه از قضاوت محروم شده است.

به گزارش سایت فدراسیون فوتبال، در متن اطلاعیه كميته داوران كه به امضاي حسین عسگری، سید رضا غیاثی، فریدون اصفهانیان و اسماعیل صفیری رسيده دليل محروميت قهرماني، دخالت غير قانوني در وظايف كميته انضباطي عنوان شده و آمده است: « از آنجا که قوانین و مقررات بازی فوتبال وظایف و مسئولیتهای هر یک از آحاد فوتبال را مشخص کرده و بر تفکیک وظایف آنان تاکید کرده است و هر فرد شاغل در فوتبال موظف است فقط به وظیفه خود عمل کرده و از دخالت در وظایف سایر کارگزاران و مسئولین فوتبال خودداری کند.

علیرغم این متاسفانه در بازی داماش و ملوان انزلی از هفته بیست و ششم لیگ برتر که به قضاوت آقای محسن قهرمانی برگزار شد مشاهده شد که داور بازی فراتر از وظایف قانونی‌اش وارد حوزه مسایل انضباطی شده و در حالیکه خطای انجام شده را به خوبی مشاهده می‌کند اعلام می‌دارد تا تماشاگران فحاشی می‌کنند خطا نمی‌گیرم و این در حالی است که قانونگذار رسیدگی به فحاشی و اهانت را از مصادیق وظایف کمیته انضباطی می‌داند.

کمیته داوران و دپارتمان داوری فدراسیون فوتبل معتقد است حتی اگر کمیته انضباطی در پاره‌ای از تصمیم گیری‌ها سرعت عمل لازم را به خرج نداده است یا رای صادره خفیف بوده است، اما داوران حق ندارند که خود را به جای ارکان قضایی فدراسیون فوتبال گذاشته و راسا به تنبیه متخلفان بپردازند، از این رو کمیته داوران ضمن تذکر لازم به کلیه داوران برای رعایت قوانین و مقررات بدینوسیله آقای محسن قهرمانی داور بازی داماش و ملوان را به مدت دو ماه و تا پایان لیگ برتر از قضاوت در کلیه مسابقات فوتبال داخلی محروم می‌کند.

کمیته داوران و دپارتمان داوری فدراسیون فوتبال پس از رویت گزارش ناظر داوری و همچنین بازبینی فیلم مسابقات هفته 29 لیگ برتر با گروه داوری بازیهایی که اشتباهات تاثیرگذاری در قضاوتشان بوده است طبق روال جاری و آیین نامه کمیته داوران برخورد لازم انضباطی را به عمل خواهد آورد.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.