رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
450بازدید
۲

مرگ دو دانشجوي دختر ايراني در حادثه‌اي در کانادا

دو دختر دانشجوي ايراني به نامهاي «آتنا عرب سلماني» و «نيلوفر خان وردي زاده»، که در دانشگاه «يورک تورنتو»، تحصيل مي‌کردند، جمعه شب گذشته هنگام عزيمت به جشن هالووين دچار تصادف شده و جان باختند.

به گزارش شبکه «ايرانتو» از تورنتو، خودرو مزداي آنان با سه سرنشين حدود ساعت 10:30 شب، در منطقه ايراني نشين تورنتو (ريچموندهيل) با يک دستگاه جيپ سفيد رنگ برخورد کرده و دچار آتش‌سوزي شديد شد.

دو دانشجوي مذکور در دم کشته شدند و دوست ديگر آنها که رانندگي خودرو را برعهده داشت، توسط سرنشينان خودروهاي عبوري و افراد پليس از ماشين بيرون کشيده شده و به بيمارستان انتقال يافت. گفته مي‌شود او به شدت زخمي شده، اما زنده مانده است.

خانواده خانم عرب سلماني هنگامي که او 14 سال داشت، به کانادا مهاجرت کردند و او با آرزوي سفر به فضا، در رشته مهندسي هوا فضا مشغول تحصيل گشت.

اين گزارش حاکي است، در اين تصادف به دو سرنشين خودرو جيپ آسيب جدي وارد نشد، اما برخي از مأموران پليس و افرادي که به کمک قربانيان شتافتند، دچار جراحت و سوختگي شدند.
پليس هنوز علت و مقصر برخورد را اعلام نکرده اما به دنبال خودرو تويوتا کرولاي طلايي رنگي است که احتمالا راننده آن شاهد ماجرا بوده است.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۷/۰۸/۱۳ ۱۶:۰۵

بروز حادثه و اتفاقات ناگوار برای ایرانیان عزیز در هر کجا ناراحت کننده است.به خانواده های داغدار تسلیت می گوییم.

ناشناس۱۳۸۷/۰۸/۱۳ ۱۵:۱۵

به خانواده ایشان تسلیت می گویم

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.