آخرین خبراَبَربدهکاری به نام مدیرعامل شستا
3بازدید

هجوم قطعه‌سازان آمريكايي به بازار روسيه

هيئتي متشكل از 13 شركت بزرگ فعال در توليد و خدمات قطعات خودرو در آمريكا قصد دارد به زودي طي ماموريتي تجاري از روسيه بازديد كند.

به گزارش ايسنا، روسها در زمان حاكميت نظام كمونيستي بر اين كشور براي خريد يك خودرو سالها صبر مي‌كردند اما در حال حاضر روسيه در حال تبديل شدن به بزرگترين بازار خودرو اروپا است.

در همين حال رئيس‌جمهوري آمريكا از صنايع قطعه‌سازي خودرو در اين كشور خواسته تا فعاليتهايشان را در بازار خودروي روسيه تقويت كنند. قرار است به زودي هيئتي متشكل از قطعه‌سازان بزرگ آمريكا از شهرهاي مسكو، سامارا و سنت‌ پترزبورگ روسيه ديدن كنند.

به گزارش رويترز، ميزان مالكيت خودرو در روسيه طي يك دهه اخير از 140 دستگاه به ازاي هر هزار نفر به 244 دستگاه در سال 2010 رسيده است. اين رقم در آمريكا 850 دستگاه خودرو به ازاي هر هزار نفر است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.