آخرین خبرعکس: سفر سید عباس عراقچی به عشق‌آباد
0بازدید

براساس طرح مجلس

استان خلیج‌فارس تشکیل می‌شود

عضو کمیسیون شوراها و سیاست داخلی مجلس شورای اسلامی از تهیه طرحی برای تشکیل استان توریستی و فرهنگی خلیج فارس از سوی برخی نمایندگان خبر داد.

ولی اسماعیلی عضو کمیسیون شوراها و سیاست داخلی مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری فارس از تهیه طرحی برای تشکیل استان توریستی و فرهنگی خلیج فارس از سوی برخی نمایندگان خبر داد و اظهار داشت: در آستانه روز ملی خلیج فارس که هفته بعد است نمایندگان مجلس قصد دارند طرحی را برای تشکیل استان توریستی فرهنگی خلیج فارس در دستور کار قرار دهند.

وی افزود: تهیه این طرح در مراحل مقدماتی قرار دارد و قرار است که نمایندگان بیشتری به جمع امضا کنندگان این طرح بپیوندد.

عضو هیئت رئیسه فراکسیون اصولگرایان در خصوص جزییات این طرح گفت: قرار است استان توریستی فرهنگی خلیج فارس با مرکزیت "بوموسی" تشکیل شود.

اسماعیلی ادامه داد: در این طرح نام "ابوموسی" به "بوموسی" تغییر پیدا می‌کند؛ "بوموسی" در واقع ترکیبی از بوم یعنی مکان و موسی که همان منطقه است تشکیل می‌شود؛ چرا که ابوموسی یک نام جعلی است.

وی گفت: شهرستان‌های همجوار این استان متشکل از جزایر تنب بزرگ، تنب کوچک، بندر سیریک، کیش، قشم، بندر لنگه و لاوان است.

عضو هیئت رئیسه فراکسیون اصولگرایان اظهار داشت: تهیه این طرح در راستای گزافه‌گویی‌های اماراتی‌ها تهیه شده و قصد داریم با تهیه این طرح نام خلیج فارس برای همیشه جاودانه بماند و تمامیت ارضی کشورمان حفظ شود.

اسماعیلی افزود: همچنین با تشکیل این استان هواپیمایی‌هایی که از آسمان این استان عبور می‌کنند مجبورند که هنگام عبور از آسمان این استان هم نام این استان را بگویند.

وی در پایان از ارسال این طرح به هیئت رئیسه مجلس طی روزهای آتی خبر داد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۱/۰۲/۰۴ ۱۵:۳۰

به جای اضافه کردم یک استان کوچولو آیا بهتر نیست نام استانی در سواحل خلیج فارس به خلیج فارس تغییر کند؟

ناشناس۱۳۹۱/۰۲/۰۴ ۱۵:۱۵

به این میگن یه طرح حسابی.دمتون گرم.

شلويري۱۳۹۱/۰۲/۰۴ ۱۵:۰۹

تابناك
لطف كن اين پيشنهاد را چاپ كن
دولت بايد با راه‌اندازي يك شركت هواپيمايي بين المللي به نام Persian Gulf Air اين نام جاويدان را به تمام مناطق دنيا از جمله كشورهاي كوچك خليج هميشه فارس صادر كرده تا جهانيان با ديدن اين نام به پيشينه آن مراجعه و نام خليج فارس را در اسناد ملاحظه كنند و در دام تبليغات كشورهاي كوچك تازه تشكيل شده خليج هميشگي فارس نيفتند.

مهدی۱۳۹۱/۰۲/۰۴ ۱۵:۰۲

اصلا به نظر من اسم خیابون هایی که سفارت های کشورهای حاشیه خلیج فارس توشونه رو بذارن خلیج فارس...

سجاد۱۳۹۱/۰۲/۰۴ ۱۴:۵۸

حرکت قشنگرو زدید آفرین

امیر۱۳۹۱/۰۲/۰۴ ۱۴:۵۵

پیشنهاد می کنم آنجا را منطقه ی آزاد تجاری کنند و پس از آن ثبت سفارش هرگونه کالا از امارات را ممنوع اعلام کنند و همچنین اجازه ی ترانزیت کالا ها به کشورهای همسایه از مبدا امارت را ندهند. تا ببینیم بازهم اینان قادر به نفس کشیدن هستند یا خیر . از هم میهنان گرامی خود نیز می خواهم به امارات سفر نکنند

مهران۱۳۹۱/۰۲/۰۴ ۱۴:۵۳

به عنوان یک ایرانی این طرح را عالی می دانم
این امر باید سال ها پیش صورت میگرفت
خلیج فارس همیشه فارس خواهد ماند
تشکیل استان خلیج فارس راهی به سوی اقتدار ملی و ایرانی است
درود خدا بر مردان پاس

ناشناس۱۳۹۱/۰۲/۰۴ ۱۴:۴۶

جانم فدای کسی که برای اینکه ایران ایران بماند تلاش می کند

حامد۱۳۹۱/۰۲/۰۴ ۱۴:۴۴

به این میگن یک پاتک عالی نه حرف زدن های الکی... آفرین به مجلسیهای باغیرت

عليرضا۱۳۹۱/۰۲/۰۴ ۱۴:۳۷

بسيار عاليست فقط سريعتر

ناشناس۱۳۹۱/۰۲/۰۴ ۱۴:۳۶

ای ولله

س.ع.ل۱۳۹۱/۰۲/۰۴ ۱۴:۳۵

دستشون درد نکنه خیلی عالیه خیلی عالیه ما همه حمایت میکنیم از این طرح

ناشناس۱۳۹۱/۰۲/۰۴ ۱۴:۳۵

احسنت افرین و صد افرین بالاخره یه حرکتی دیدیم بنده به عنوان یک ایرانی دست طراحان وامضا کنندگان این طرح و میبوسم

رضا۱۳۹۱/۰۲/۰۴ ۱۴:۳۳

اگر دو موشک سرگردان از مکانی نامعلوم به امارات شلیک شود اقتصاد آنجا ورشکسته خواهد شد

علرضا۱۳۹۱/۰۲/۰۴ ۱۴:۳۰

سلام، زود تر این طرح تصویب شود تا برای این دوره از مجلس نام نیک ثبت شود چون طرح بجا و خوب همه مردم ایران خوشحال می شوند.

ناشناس۱۳۹۱/۰۲/۰۴ ۱۴:۲۶

ببينيد كار خوبي مي خواهيد انجام بديد ولي سعي كنيد اين كار رو با بررسي همه جوانب و با دقت و بر اساس ضوابط صحيح انجام بديد تا در آينده مجبور نشيد اون رو تغييرش بديد كه اونوفت به ضد خودش تبديل مي شه. به خصوص در انتخاب توابع اين استان. من پيشنهاد مي كنم اصلا از كلمه خليج هم استفاده نكنيد اسمش رو بگذاريد "استان درياي پارس" يا "استان پارس دريا" يا "استان پارس كاريز" چون كاريز در زبان فارسي معني خليج رو ميده يا هر واژه اي كه استادان زبان فارسي پيشنهاد مي كنند. اما از اون مهمتر براي اينكه تو دهني محكمتري به دهن امارات بزنيد آقايون اينكه اين جزيره ها رو و به خصوص ابوموسي رو از نظر اقتصادي و فرهنگي و تكنولوژيكي به شدت توسعه بديد اون هم به صورت واقعي و منطبق بر ضوابط جهاني به اضافه فاكتورهاي فرهنگي و ديني خودمون. باور كنيد اگر اين كار انجام بشه (نه مانند مناطق آزاد ديگه كه فقط اسم منطقه آزاد رو يدك مي كشند) باعث مي شه تركيب جمعيتي اون به نفع ما و به حق برهم بخوره و امارات ديگه بهانه اي نخواهد داشت تا ادعاهاي ياوه بكنه.

ناشناس۱۳۹۱/۰۲/۰۴ ۱۴:۲۴

احسنت بارك ا... زنده باد خاك ايران

ناشناس۱۳۹۱/۰۲/۰۴ ۱۴:۲۲

آفرين و سپاسگذار از اين اقدام زيبا و مهم

ناشناس۱۳۹۱/۰۲/۰۴ ۱۴:۲۰

درود ب شرفتان اگر این کار را بکنند و سرمایه دارها را جدب کنند و حالت گمرک هم داشته باشد و سرمایه دارها بجای اینکه در دبی سرمایه گذاری کنند در این جزیره سرمایه گذاری می کنند و دبی هم نابود می شود

ایمان۱۳۹۱/۰۲/۰۴ ۱۴:۱۳

امیدوارم این طرح به اتفاق آرا تصویب شود

ناشناس۱۳۹۱/۰۲/۰۴ ۱۴:۱۲

واقا خوشحال شدم خدا خیرشون بده

Ali۱۳۹۱/۰۲/۰۴ ۱۴:۱۲

بدون شک این طرح در صورت تصویب یکی از بهترین مصوبات مجلس کنونی (و حتی دوره های قبل) خواهد بود.

ممد عبادی۱۳۹۱/۰۲/۰۴ ۱۴:۱۱

نظر مساعدی دارم

ناشناس۱۳۹۱/۰۲/۰۴ ۱۴:۰۹

واقعا دست کسانی که این طرح رو دادن درد نکنه زنده و پاینده باشید و در خدمت خواست مردم.

پيام۱۳۹۱/۰۲/۰۴ ۱۴:۰۷

تبريك چقدر عالي اميدوارم هرچه زودتر نهايي و اجرايي بشه. واقعا خوشحال شدم ممنون از تابناك و خوانندگان محترم و دست اندركاران كه با پيگيري هاشون مسئولان رو متوجه ابعاد مسئله كردند

esmaeil۱۳۹۱/۰۲/۰۴ ۱۴:۰۶

با سلام
بهترين طرح همين است چرا اين اراضي متعلق به ايران عزيز مي باشد و بايد اين استان تشكيل شود و براي هميشه نام خليج فارس زنده بماند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.