آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

نتیجه رایزنی‌های باقری در پکن و مسکو

علی‌باقری معاون سیاست خارجی و امنیت بین‌الملل دبیرخانه شورای‌عالی امنیت ملی که سه‌شنبه و چهارشنبه (12 و 13 اردیبهشت‌ماه) به پکن و مسکو سفر کرده بود، پس از بازگشت به تهران گفت: در دیدار با مقام‌هاي روسیه و چین علاوه بر مناسبات دوجانبه، بحث‌هاي جدی و مهمی درباره گفت‌وگوهای ایران و 1+5 انجام گرفت.

به گزارش خبرگزاری فارس، باقری با اشاره به اهمیت التزام گروه کشورهای 1+5 به حقوق هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران در چارچوب معاهده ان پی تی تاکید کرد: بر اساس توافق دو طرف در گفت‌وگوهای استانبول دو حرکت رو به جلو در قالب یک فرآیند که مبتنی بر رویکرد گام به گام و اصل عمل متقابل باشد، تعریف شده است.

باقری افزود: چارچوب این فرآیند تا پیش از نشست بغداد تدوین خواهد شد.

وی با اشاره به گفت‌وگوهای جدی خود در پکن و مسکو تصریح کرد: برداشتن گام‌هاي عملی از سوی غربی‌ها برای جلب اعتماد ملت ایران از مولفه‌هاي اصلی پیشرفت در مسیر پیش‌رو است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.