آخرین خبرسربازان آمریکا و اسرائیل دیگر ‌در امان نخواهند بود
3261بازدید

تکذیب سرپرستي دانشجو بر وزارت كشور

اضافه مي‌كند در صورت صدور حكم مراتب از طريق سايت رياست جمهوري به اطلاع مردم شريف خواهد رسيد.

تا اين لحظه از سوي محمود احمدي‌نژاد، رئيس جمهور حكم سرپرستي براي وزارت كشور صادر نشده است و خبر مذكور صحت ندارد.

به گزارش فارس، معاون ارتباطات و اطلاع رساني دفتر رياست جمهوري اعلام كرد: تا اين لحظه از سوي محمود احمدي‌نژاد، رئيس جمهور حكم سرپرستي براي وزارت كشور صادر نشده است.

در نمابر ارسال شده از سوي محمد جعفر محمد زاده، معاون ارتباطات و اطلاع رساني دفتر رياست جمهوري آمده است: با توجه به درج خبري روي خروجي خبرگزاري با عنوان‌ «دانشجو سرپرست وزارت كشور شد» به اطلاع مي‌رساند تا اين لحظه از سوي محمود احمدي‌نژاد، رئيس جمهور حكم سرپرستي براي وزارت كشور صادر نشده است و خبر مذكور صحت ندارد.

اضافه مي‌كند در صورت صدور حكم، مراتب از طريق سايت رياست جمهوري به اطلاع مردم شريف خواهد رسيد.

توضيح فارس:
خبر مذكور در برخي رسانه‌هاي كشور منتشر شده است و در عين حال محمدرضا باهنر، نايب رئيس دوم مجلس شوراي اسلامي نيز در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان اظهار داشته است: قطعا رئيس‌جمهور كامران دانشجو را به سرپرستي وزارت كشور منصوب مي‌كند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.