آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

تولید غلات ایران به مرز ۲۰ میلیون تن رسید

تولید غلات ایران در سال 2011 به 19.8 میلیون تن رسیده بود که بدین ترتیب تولید غلات ایران در سال جاری و به دلیل کاهش بارندگی در برخی مناطق 600 هزار تن کاهش می یابد.

فائو تولید غلات ایران در سال گذشته را 19.8 میلیون تن اعلام و پیش‌بینی کرد امسال واردات غلات این کشور از 7.6 به 6.9 میلیون تن کاهش یابد.

به گزارش فارس سازمان جهانی خواربار و کشاورزی(فائو) در جدیدترین گزارش خود موسوم به چشم انداز غذایی پیش بینی کرد تولید غلات ایران در سال زراعی جاری به 19.2 میلیون تن برسد.

تولید غلات ایران در سال 2011 به 19.8 میلیون تن رسیده بود که بدین ترتیب تولید غلات ایران در سال جاری و به دلیل کاهش بارندگی در برخی مناطق 600 هزار تن کاهش می یابد.

بر اساس این گزارش ایران در سال گذشته 7.6 میلیون تن غله وارد کرد که پیش بینی شده است این رقم امسال به 6.9 میلیون تن کاهش یابد که کاهش 10 درصدی خواهد داشت. ایران در سال گذشته نیز 200 هزار تن غله صادر کرد که انتظار می رود امسال این رقم ثابت باقی بماند. حجم ذخایر غلات ایران نیز در سال گذشته بالغ بر 5.4 میلیون تن بود و این رقم امسال به 5.6 میلیون تن افزایش می یابد.

فائو پیش بینی کرده است تولید گندم ایران در سال زراعی جاری نیز به 13.5 میلیون تن برسد که نسبت به سال قبل 500 هزار تن کاهش می یابد. تولید برنج نیز بدون تغییر نسبت به سال قبل به 1.5میلیون تن، جو بدون تغییر به 3 میلیون تن و ذرت با کاهش 100 هزار تنی به 1.3 میلیون تن می رسد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.