آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
3بازدید

توضیح وزیر اطلاعات درباره «شرح اسم»

وزير اطلاعات،از دستيابي اين وزارتخانه به نتايجي خوب در زمينه شناسايي قاتلان دانشمندان هسته‌اي كشورمان خبر داد.

به گزارش ايسنا، حجت‌الاسلام حيدر مصلحي در حاشيه يكصدمين جلسه استاني هيات دولت در پاسخ به سوال خبرنگار ايسنا مبني بر اين كه ما امروز شاهد اعدام قاتل شهيد علي محمدي بوديم، آيا اقدامات وزارت اطلاعات در شناسايي قاتلين ديگر شهداي هسته‌اي به نتيجه‌اي رسيده است؟ گفت: ما به نتايج خوبي رسيده‌‌ايم و انشاء الله در زمان مقتضي نيز اين نتايج اعلام خواهد شد و نتايج اين بررسي‌ها را مشاهده خواهيد كرد.

وي همچنين در پاسخ به اين سوال كه آيا فيلم "قلاده‌هاي طلا" را ديده است و نظر وي در مورد اين فيلم چيست؟ گفت: اين فيلم را ديدم و همانطور كه خود آنها گفتند، اين يك فيلم است.

وي همچنين در پاسخ به اين سوال كه اعلام شد در ايام نوروز باندي قصد داشته عمليات تروريستي در تهران داشته باشد، نتيجه‌ي بررسي‌هاي وزارت اطلاعات در مورد اين باند چيست گفت: همانطور كه قبلا اعلام شده، اعضاي اين باند دستگير شده‌اند و البته بايد موارد ديگري نيز در اين ارتباط بررسي و كشف شود.

وي همچنين در پاسخ به سوال ديگري درباره جمع آوري كتاب "شرح اسم " به دليل اشتباهات تاريخي و غير تاريخي و برخي شايعات مبني بر اين‌كه اين كتاب توسط يكي از ناشران وابسته به وزارت اطلاعات منتشر شده است گفت: وزارت اطلاعات ناشري ندارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.