آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
0بازدید

رشته عفاف و حجاب راه‌اندازی می شود

مدیر مؤسسه تسنیم نور گفت: ‌در صورت تصویب شورای عالی حوزه، رشته تخصصی حجاب و عفاف در حوزه راه اندازی می شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران از قم حجت‌الاسلام مهدی بیاتی، افزود: در صورت تصویب این طرح، رشته تخصصی حجاب وعفاف به عنوان یکی از گرایش‌های مقطع کارشناسی ارشد و دکترا در حوزه علمیه تدریس می شود.

وی با بیان اینکه محتوای آموزشی و دروس تخصصی گرایش حجاب و عفاف تدوین شده است، اظهار داشت: با اجرایی شدن این طرح در حوزه علمیه موافقت شده و تا کنون بیست و پنج واحد برای آن در نظر گرفته شده است.

حجت‌الاسلام بیاتی بر ضرورت توجه نخبگان حوزه علمیه برای تولید علم در عرصه حجاب و عفاف تأکید کرد و گفت: امروز فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه اسلامی باید ترویج شود و نقش حوزه‌های علمیه در این زمینه پژوهش در آیات و روایات مرتبط با این بحث بسیار مؤثر است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.