آخرین خبریمن: پاسخ شدید به جنایات عربستان در راه است
0بازدید

اخوان‌المسلمون سوريه:

کشتار علویان حلال است!

شیوخ جماعت اخوان‌المسلمون سوریه با صدور فتاوای جدا گانه، ریختن خون علویان این کشور و زناي به عنف با زنان علویه را مباح اعلام کردند.

به گزارش مشرق،‌ شيخ "محمد بديع موسى" شیخ وهابی سوري و یکی از اعضای جماعت اخوان‌المسلمون این کشور اعلام کرد "ارتش آزاد سوریه" با ارسال نامه‌هایی به شیوخ و مفتی‌‌های این جماعت از آنها درباره تعرض و تجاوز به زنان علویه و کشتار کودکان این طایفه و حمله به خانه‌ها و مراکز محل سکونت آنها استفتاء کرده است.

شیخ موسی می‌ افزاید: مفتی‌ها و شیوخ جماعت اخوان‌المسلمون تمام اين موارد را مباح و حلال اعلام کرده و تأکید کرد که ما بیانیه‌ای صادر کردیم و در آن ضمن اینکه به وفاداری طایفه علوی به نظام حاکم بر کشور و نفرت دیگر طوایف سوریه از آنها اشاره کردیم،‌ تأکید نمودیم که ریختن خون‌ آنها، تعرض به زنان آنها،‌ کشتن کودکان آنها و حمله به محل سکونت‌شان مجاز و حلال است و همه طوایف در سوریه می‌‌خواهند که از دست آنها خلاص شوند.

شيخ "محمد بديع موسى" که هم‌اکنون در عربستان سعودی تدریس می‌‌کند در دهه هشتاد و نود ميلادي یکی از مشایخ منطقه "المیدان" در دمشق و یکی از اعضای جماعت اخوان‌المسلمون سوریه و البته فعال در شاخه نظامی آن بود که در آن دوره به "الطليعة الإسلامية" معروف شده بود، و هم اکنون یکی از اعضای "مجلس شوراى" جماعت است، اما نامی از وی برده نمی ‌شود.

وی در محضر شيخ "حسن حبنكة الميداني" تحصیلات خود را تکمیل کرد که معروف است در دهه شصت فتوای حلال بودن همبستر شدن پدر با دختر را در مواقع ضرورت صادر کرد و در این ارتباط توضیح داد که نیازها و ضرورت ‌ها موانع و محارم را از پیش رو برمی دارد و کسی که درختی را می ‌کارد بیش از هرکس دیگری مجاز است از میوه آن استفاده کند و این فتوای معروفی که در دهه شصت سرو صدای بسیاری نیز به پا کرد.

پس از آغاز ناآرامی‌ های سوریه به بهانه بهار عربی محمد بدیع موسی به مزدور گیری از میان سعودی‌ ها و سوری ‌های مقیم عربستان و با هماهنگی با "عدنان عرعور" آنها به سوریه اعزام و پول ‌ها و اموال زیادی را برای معارضان سوری جمع‌ آوری کرد.

پس از آن نیز با هماهنگی شيخ "احمد الصياصنة" در درعا به کمک به اصطلاح اسلام‌ گرایان این منطقه "كتيبة العمري" و در منطقة حوران " كتایب المعتز بالله" را تشیکل داد که در این اواخر پل "خربة غزالة" و پیش از آن تعدادی از برج‌ های خطوط ارتباطی این منطقه را تخریب کرده و از بین برد.

ارتش آزاد سوریه نیازی به فتواهای مشایخ و مفتی‌ های خود ندارد، چون به لطف خون و خونریزهای "محمد فاروق طيفور" معاون "برهان غليون" در "شورای ملی" و "على رياض الأسعد" و گردان‌ های تحت فرمان او و همچنین "جبهه یاری اهل شام" خود به فتوای ابن تیمیه عمل می‌‌کنند.

جماعت اخوان المسلمون سوریه طی دهه هشتاد به طور رسمی به فتوای ان تیمیه عمل کرد و تاکنون نیز به فتواهای وی عمل کرده و می‌کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۱/۰۳/۱۷ ۱۵:۰۲

یعنی خاک بر سرشون کنن که خودشون رو مسلمون میدونن و پیرو پیامبر
اینا رو از کجای سنت در آوردن؟
امیر المومنین که شنید در یکی از جنگها خلخال از پای زن یهودی کشیده شده گفتند اگر مسلمانی از این درد بمیرد به حق مرده است
ننگ بر این افراد جاهل که برای رسیدن به مقصود پلید خد نام بزرگ اسلام رو آلوده میکنند. انتظار دارند برای این اعمال شیطانی و حیوان صفتشون هم بروند بهشت؟
کشتن کودک در کدام دین و مذهب و عرف ثواب است؟

تهرانی۱۳۹۱/۰۳/۱۷ ۱۳:۴۷

نظر این شیخ مانند فرعون زمان حضرت موسی است که مردها و بچه هرا میکشت . به او توصیه کنید قران بخواند

ali۱۳۹۱/۰۳/۱۷ ۱۳:۱۱

ان شالله خداوند آنان را با یزید در جهنم همنشین کند

اکبر۱۳۹۱/۰۳/۱۷ ۱۳:۰۸

وای به روز ی که دین ابزاری شود برای توجیه جنایات. خدایا پناه میبرم به تو که اینان شیاطین زمانند و بانام دین تیشه بر ریشه دین میزنند

موریس۱۳۹۱/۰۳/۱۷ ۱۲:۳۶

حیفه اسم شیخ که رو این حیوون بذارید...اینا کافرند

ناشناس۱۳۹۱/۰۳/۱۷ ۱۱:۱۲

ضربه ای که اینها چهره اسلام میزنند شقی ترین دشمنان هم چنین نمی کند اینها مسلمان نیستند بلکه میخواهند تیشه به ریشه ان بزنند

ناشناس۱۳۹۱/۰۳/۱۷ ۱۰:۴۹

یکی باید جلوی این دیوانه ها رو بگیره.

ناشناس۱۳۹۱/۰۳/۱۷ ۱۰:۳۸

ریختن خون‌ علویان، تعرض به زنان آنها،‌ کشتن کودکان آنها و حمله به محل سکونت‌شان مجاز و حلال است!!
این جملات فقط از دههان یک صهیونیست می تواند خارج شود.
اگر تا به امروز درصدی به صهیونیست بودن این جماعت شک داشتم اکنون به یقین تبدیل شد.

ناشناس۱۳۹۱/۰۳/۱۷ ۱۰:۱۷

پس حالا مشخص شد كه اين جماعت از صيهونيست نيز بدتر هستند.

ناشناس۱۳۹۱/۰۳/۱۷ ۰۹:۵۱

بسمه تعالی
سلام
فتاوای این جماعت نادان و مخصوصا طریق استدلال آنها بر فتاوای زشت خود ، چقدر انسان را به یاد فتاوای خوارج می اندازد !
ولی حیف که ذوالفقار علی ابن ابیطالب در میان نیست !

ناشناس۱۳۹۱/۰۳/۱۷ ۰۹:۴۷

ای صاحب الزمان(عج) خدا کند که بیایی.شیعه هنوز واقعه ی کوچه و سیلی و صورت نیلی را فراموش نکرده است و نخواهد کرد.شیعه هنوز واقعه ی خرابه های شام و قرآن خواندن بر سر نیزه را فراموش نکرده است و نخواهد کرد.همه دار و ندارمان فدای مهدی فاطمه(عج).آقا جان مادرت زودتر بیا.

ناشناس۱۳۹۱/۰۳/۱۷ ۰۹:۴۰

خدایا توبه. چقدر سخیف و نادان هستن. اینها کی و کجا عالم اسلام شدن که تجاوز به زنان و کشتن بچه هارو حلال می دونن؟؟آدم یاد اسلام یزید میفته که هرکاری میکرد و خودش رو امیرالمومنین می نامید

ناشناس۱۳۹۱/۰۳/۱۷ ۰۹:۳۸

اللهم عجل لولیک الفرج / صلوات

ناشناس۱۳۹۱/۰۳/۱۷ ۰۹:۱۹

الا لعنت الله علي القوم الظالمين

ناشناس۱۳۹۱/۰۳/۱۷ ۰۹:۱۶

اگر واقعيت داشته باشه واقعا بايد متاسف شد.....

ناشناس۱۳۹۱/۰۳/۱۷ ۰۹:۱۶

خدا لعنتش کنه...

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.