آخرین خبرشکار دو پهپاد شناسایی آمریکایی در آسمان قشم
2بازدید

عرضه اولین تبلت ایرانی تا پایان ماه

مدیرعامل شرکت تولیدکننده اولین تبلت ایرانی از تولید و عرضه تبلت های ایرانی در سطح کشور خبر داد و گفت: تبلت های ایرانی دیمو با جدیدترین فناوری روز دنیا در کشور تا پایان ماه تولید و عرضه می شوند.

عرضه اولین تبلت ایرانی تا پایان ماه
مدیرعامل شرکت تولیدکننده اولین تبلت ایرانی از تولید و عرضه تبلت های ایرانی در سطح کشور خبر داد و گفت: تبلت های ایرانی دیمو با جدیدترین فناوری روز دنیا در کشور تا پایان ماه تولید و عرضه می شوند.

رضا مریداوی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: تبلت های دیمو اولین تبلت های ایرانی در سطح کشور خواهند بود که با بهره گیری از سرمایه ایرانی و کار ایرانی تا پایان ماه جاری عرضه می شوند.
وی افزود: جدیدترین تبلت های ایرانی دیمو با برخورداری از فناوری روز دنیا در 2 سایز 7 اینچی و 9.7 اینچی روانه بازار دیجیتال کشور می شوند.
 
این تولید کننده با اشاره به نامگذاری سال جاری مبنی بر تولید ملی و سرمایه ایرانی، گفت: این شرکت با تمام توان به تولید تبلت های ملی در کشور می پردازد و امیداواریم با این نامگذاری معضلات تولیدکنندگان کاهش یابد.
 
مریداوی با اشاره به قیمت های نهایی تبلت های ایرانی گفت: بزودی ارزان ترین تبلت ایرانی با قیمت 350 هزار تومان و گران ترین آن با قمیت 600 هزار تومان در اختیار مشتریان قرار خواهد گرفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۰۳ ۱۱:۴۱

این شرکت اسم نداره ؟

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۰۲ ۱۵:۵۳

باعث خوشحالی

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۰۱ ۱۳:۲۳

متاسفانه در سطح وسیعی خبر تولید اولیت تبلت ایرانی در اخبار رادیو پخش شد.
فکر میکنم در سالی که قرار هست به تولید ملی ارزش دهی بشه بهتر ابتدا لوازم و پیش نیاز های اون کاملا شناخته بشه. شاید یکی از مهمترین مواردی که میتونه به تولید ملی هر کشوری لطمه بزنه "عدم توجه به مالکیت فکری و معنوی" هستش.
چرا که مسلما تولید کنندگان و صاحبان اندیشه وقتی در سیل سرمایه گذاری سرمایه دارها از بین برن و همه مالکیت های معنوی اونها هم بی ارزش بشه،طبیعتا استعدادهای بسیاری از بین خواهند رفت و این امر عین بی عدالتیه.

به هر حال مستندات فراوانی در دست ماست که این تبلت که به عنوان دیمو معرفی شده به هیچ عنوان اولین تبلت ایرانی نیست.

ناشناس۱۳۹۱/۰۳/۲۰ ۲۱:۱۴

مبارک چین باشه
آخه چیشو شما میسازین ؟ سی پی یو ؟ حافظه ؟ صفحه نمایش ؟ یا نکنه فناوری طراحی مدار و طراحی صنعتی ما به پای تایوان و آمریکا رسیده و ما نمیدونیم ؟
چرا شما شعار سال را برای سرپوش روی واردات و تامین منافع شخصی لوث میکنید؟

ناشناس۱۳۹۱/۰۳/۲۰ ۱۷:۵۶

ایول - حداقل اول ماشین حساب ایرانی تولید می کردیم.....بعد به تبلت می رسیدیم

صادق۱۳۹۱/۰۳/۲۰ ۱۷:۵۲

نگفتن مشخصاتش چیه ؟ حتما رم 256 با حافظه 2 گیگ و گرافیک 512 ؟ معمولا چیز خوبی نمیشه که مردم استقبال کنن . مثل گوشی های GLX نشه امیدوارم

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.