رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
5بازدید
۲۴

دلسوزی خبرگزاری آلمان برای جانبازان شیمیایی ایران

در ساعت چهار و نیم بعدازظهر هفتم تیر ماه ۱۳۶۶ چهار بمب شیمیایی به شهر کردنشین سردشت در شمال غربی ایران و سه بمب به روستاهای پیرامون آن برخورد کرد و هم اکنون درست ۲۵ سال از آن لحظه می‌گذرد.

دلسوزی خبرگزاری آلمان برای جانبازان شیمیایی ایران
در ساعت چهار و نیم بعدازظهر هفتم تیر ماه ۱۳۶۶ چهار بمب شیمیایی به شهر کردنشین سردشت در شمال غربی ایران و سه بمب به روستاهای پیرامون آن برخورد کرد و هم اکنون درست ۲۵ سال از آن لحظه می‌گذرد.

به گزارش «تابناک» ، اما امروز خبرگزاری دویچه وله آلمان در اقدامی که بیشتر به فرار رو به جلو شبیه است، با این جملات به یادآوری سختی‌های مردم ایران در آن روز پرداخته و به ظاهر با آنان همدردی کرده است:

چند هفته‌ای است که صالح، یک کبک را که بالش زخمی شده، نگهداری می‌کند. وقتی به خط آمدیم، چون کسی در کرخه نمانده، مجبور شد، پرنده را با خود به خط مقدم بیاورد. بیشتر از چند متر نمی‌تواند بپرد، ولی پاهای تیزی دارد. بعد از ظهر پریروز که خط از همیشه آرام‌تر بود، صالح ر‌هایش کرده بود تا هوایی بخورد. دیگر جلد شده بود. وقتی مستقیم به سمت عراقی‌ها رفت، زیاد نگران نشدیم. عصر بود. غیر از چند تایی که نگهبانی می‌دادند، بقیه در حال استراحت بودند.

صالح کنار من مقابل در سنگر دراز کشیده بود و چفیه‌اش را روی صورتش انداخته بود که ناگهان با پرت شدن چیزی روی سینه‌اش، همه از جا پریدیم، باورکردنی نبود کبک بیچاره در حالی که از چشم و دهانش ترشحات کف مانند خارج می‌شد، در دستان صالح جان داد. لحظاتی در حیرت گذشت تا یکی از بچه‌ها که شاهد وضع پرنده بود، از سنگر بیرون پرید و داد کشید: شیمیایی زدند، شیمیایی!

این شرحی ا‌ست که یکی از شهدای جنگ ایران و عراق در خاطرات خود که در مؤسسه همشهری منتشر شده، نوشته است. او بنا بر یادداشت همسرش، سرانجام پس از بیست سال زندگی با عوارض حمله شیمیایی به شهادت رسید.

این جملات از یک شهید ایرانی را خبرگزاری آلمان، نه برای نکوهش اقدام دولت آلمان برای در اختیار گذاشتن سلاح شیمیایی به صدام حسین و حتی نه برای نکوهش صدام برای بمباران شیمیایی ایران، بلکه برای فرار رو به جلو و باز هم انتقاد از مسئولین ایرانی نوشته است؟

بر پایه این گزارش، اما باید از خبرگزاری رسمی آلمان پرسید، چه کشوری بیشترین مقدار مواد و تجهیزات شیمایی را در اختیار صدام حسین گذارد؟ آیا کشوری به غیر از آلمان و هلند و فرانسه و... بودند؟ آیا اکنون آن خبرگزاری که خود را دلسوز جانبازان ایرانی می‌داند، از مقامات دولت آلمان نمی‌خواهد بپرسد که چرا با علم به فاجعه آمیز بودن سلاح کشتار جمعی، آن را در اختیار صدام گذاردند؟

براستی چرا خبرگزاری‌ها و مقامات غربی، خود را همواره طلبکار جهان سوم می‌دانند؟ وقتی که سلاح شیمیایی می‌دهند، خود را محق می‌دانند، وقتی مردم را با‌‌ همان سلاح شیمیایی می‌سوزانند، خود را محق می‌دانند و بعد هم برای سوختن مردم توسط سلاح شیمیایی خودشان، دلسوزی می‌کنند؟
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

مرتضی۱۳۹۱/۰۴/۰۹ ۰۶:۵۱

یک هفته ای است که رزمندگان اهوازی در سوگ شهادت عزیزی نشسته اند که در کربلای 5 شیمیایی شد .

سید احمد موسوی کربلایی

جانباز 70% که پس از سالها رنج به سوی حق پرکشید.

کاش شما هم در تابناک صفحه ای را به شهدای شیمیایی اختصاص می دادید .... تا با مرور زندگی و شهادت این عزیزان هنر خوب زیستن و خوب رفتن را به همه ما بیاموزند...

این عزیزان بر همه ما حق بسیاری دارند و مهمتر از همه یادآور ناجوانمردی غربیها خصوصا آلمانها هستند که خود تامین کننده مواد شیمیایی برای عراقیها بودند و بعدها پذیرای رزمندگان شیمیایی ما بودند برای درمان.

این بی رحمی مطلق غربیها را نشان می دهد که وقتی به دانش جدیدی دست می یابند برای بازاریابی آن خواه در جهت جنگ و کشتن و خواه در جهت درمان دست به هر تلاشی می زنند....

از هرکدام از رزمندگان شیمیایی که هنوز در قید حیاتند بپرسید چند بار است که به آلمان رفته اند برای معالجه....

خداوند همه شهدای ما از جمله شهدای شیمیایی را با انبیا و اولیا محشور کند ... و مارا صاحب جنان دانشی کند که بتوانیم در این دنیای وحشی از دین و دنیای خود محافظت کنیم.

میلاد۱۳۹۱/۰۴/۰۹ ۰۳:۳۶

مشکل محق بودن آنها نیست. مشکل این است که ما حق خودمان را در بین الملل نمی توانیم احقاق کنیم.. در کشورمون پانصد هزار!! اشتباه نخوندید! 500هزار شیمیایی میکروبی داریم که عامل شیمیایی برای دنیا ناشناخته است. صدام در زمان جنگ با ایران صاحب 45 ابر کارخانه سلاح شیمیایی بوده که از 38 کشور جهان در عراق ساخته شده بود. فاجعه خیلی عمیق تر از این آمار هاست. اما دولتمردان ما در این بیست سال برای احقاق حق چه کردند؟؟؟؟؟

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۰۹ ۰۲:۱۶

انشاء الله روزی برسه که ایران غرامت این رفتار ضد انسانی آلمان رو با اقتدار دریافت کنه.

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۰۹ ۰۱:۱۶

دولت آلمان يه غلطي كرده حالا چرا ايران به اين شهر نمي رسه شهر يا 25 سال پيش هيچ فرقي نكرده آيا 25 سال پيش تهران اين جور بود

سعید۱۳۹۱/۰۴/۰۹ ۰۱:۱۰

اونا از درک پایین رهبران کشور های جهان سوم سو استفاده می کنند این مشخصه که دایه ی مهربان تر از مادر نیستند این خود ما هستیم که زمینه برای نابودی خودمون فراهم می کنیم.

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۰۹ ۰۰:۵۲

همشون عوضي هستند .

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۰۸ ۲۳:۳۰

آلمانی ها خودشون سلاح شیمیایی به صدام دادند حالا برای قربانیان جنایت خودشون دلسوزی می کنند؟

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۰۸ ۲۲:۳۰

هر وقت فرصتي توي آلمان فراهم مي‌شد و بحثي درباره جنگ به ميان ميامد هميشه به همون مردم عادي گفتم كه سلاح شيميايي كه بر سر هموطناي من توي جنگ ريخته شد توي لابراتوارهاي نظامي اينجا توليد شده و از همه ايراني‌هايي كه توي اروپا هستن تقاضا ميكنم در اين زمينه اطلاع‌رساني كنن

salam۱۳۹۱/۰۴/۰۸ ۱۹:۲۶

واقعا غربی ها خیلی بی حیا هستند-فردا هم خودم را متهم میکنند چرا جنگیدید تا اینقدر مجروح بدهید

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۰۸ ۱۸:۲۲

چرا خبر این قدر مبهمه؟ اصل حرف گزارش گر آلمانی چی هست؟ لطفا به مخاطب خود احترام بگذارید. سطح خبر دهی این ساین گاهی به حد آماتور هم نمی رسد متاسفانه. لطفا از نیرو های آموزش دیده برای تهیه و گزارش خبر استفاده کنید

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۰۸ ۱۸:۰۸

لازم نیست شما المانیا برا ما دلسوزی کنید
همین شما ها بودید که سلاح شیمیایی به اون وحشیا دادید تا مردم بی دفاع ما رو قتل عام کنند

محمد۱۳۹۱/۰۴/۰۸ ۱۷:۵۸

ننگ تاریخ تا ابد بر کسانیکه سلاح شیمیایی تولید میکنند و آن را در اختیار عده ای قرار میدهند تا به نابودی انسانها وموجودات زنده بکار ببرند و این کشورهای مثلا" پیشرفته معادن آنجاه را بعدا"به غارت ببرند تا سود گلانی را به جیب اربابانشان واریز کنند

یاسر۱۳۹۱/۰۴/۰۸ ۱۷:۴۴

آلمان های کثیف و نژادپرست جدیدا به عربستان هم 800تا تانک فروختن
این آلمان های نازی جماعتی بی شعور هستند
که به خاطر حماقت های آنها همیشه جامعه ی بشری هزینه های زیادی رو پرداخت کرده

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۰۸ ۱۷:۴۰

هیچگاه سیاستهای منافقانه وجنایتهای غرب درزمان جنگ وبعدازآن که موجب شهیدشدن انسانهای بیگناه گردیدرافراموش نخواهیم کرد

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۰۸ ۱۷:۳۴

نامردا خودشون کردن خودشونم دلسوزی می کنن.

شناس۱۳۹۱/۰۴/۰۸ ۱۷:۱۲

از دردو رنجای هزاران هزار جانبازو شهید وشیمیایی کی خبرداره؟؟هرکی خبرداره حتمااا آلمان روهم ملتفت کنه که دفه دیگه حرف مفت نزنه

محمد حسین۱۳۹۱/۰۴/۰۸ ۱۷:۰۸

المان و هلند و فرانسه و ... کشور هایی هستند که فقط ادعای حقوق بشر می کنند و ژست مدافع حقوق بشر می کنند و بقیه رو متهم میکنند ، در حالی که با نگاهی به تاریخ همه ی این ادعاهای واهی رنگ می بازد

حسین۱۳۹۱/۰۴/۰۸ ۱۷:۰۵

خب چرا از این منظر به موضوع نگاه میکنی تابی جون؟
حالا اون اومده و کم کاری امثال شما رو که مشکلات مجروحین شیمیایی رو منتشر ( و یا حتی دنبال) نمیکنید رو جبران کرده.
اونا که (غربی ها) جنایت خودشون رو کردند و تموم! کسی هم نتونست در مقابل این جنایتشون ازشون غرامت بگیره!
اما امثال من که پدرم با گاز اعصاب جانباز شده و چند مورد هم با موج انفجار آسیب دیده و هیچ مدرک جانبازی هم نداره باید چه کار کنیم؟
الآن که صدمات جبران ناپذیری بواسطه ی همین جانبازی به اعضای خانواده ی ما تحمیل شده چی؟
من که نتونستم توی آزمون سراسری از مزایای جانبازی پدرم استفاده کنم جی؟
وقتی 6 سال حقوق پدرم بواسطه ی جانبازی ایشون قطع بود و ما به سختی روزگار میگذروندیم که این مساله به خاطر اخراج ایشون بواسطه ی عوارض جانبازی ایشون از یکی از وزارتخانه ها بود چی؟
حالا که هرچی دنبال اثبات جانبازی ایشون هستیم به نتیجه نمیرسیم چی؟
سال هایی که من برای تحصیل دور از خانه بودم و در حالی که تنها فرزند ذکور خانواده هستم و میتونستم از پدرم مراقبت کنم، اما برای بهتر شدن آینده ام مجبور به تحصیل در شهرستان بودم چی؟
الآن که پدرم هر روز وضع و حالش بدتر میشود و ما نمیتوانیم ایشان را درمان کنیم به دلیل اینکه از هیچ جا حمایت نمیشویم، و دیگر نمی توان با پدرم که بیمار است زندگی کنیم و خانه ی فرسوده ی ما در حال ویران شدن است و پول چندانی در دست نداریم چه؟
چه کسی پاسخگو به من و خانواده ام بود؟
حالا تابی جون میتونی مثل بقیه ی کامنتام، این رو هم منتشر نکنی، اما من اتمام حجت کردم.
حتی حاضرم شماره تلفنم رو هم بدم تا بیاید بیشتر تحقیق کنید.

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۰۸ ۱۷:۰۱

دوست دارم همه کسایی که این همه بلا سر عزیزامون آوردن تکه تکه کنم

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۰۸ ۱۶:۳۹

نه شرقی نه غربی.
مرگ بر دشمنان ایران.
دورود بر جان برکفان ایران اسلامی.
الهم اجل لولیک الفرج.

شهرام۱۳۹۱/۰۴/۰۸ ۱۶:۲۳

هولوکاست یعنی این

فرهاد۱۳۹۱/۰۴/۰۸ ۱۶:۲۱

آره جالبه کشورهای تا دیروز جنایتکار وخبیث دارن ادعای دادن آزادی به سایر ملل میکننداز اون جالتر اینه که بعضی از مردم هم درتوهم اونها زندگی میکنند.

ناشناس۱۳۹۱/۰۴/۰۸ ۱۵:۵۵

باید همین سوالات و ده ها سوال دیگر ملی، اقتصادی، سیاسی و غیره را مدام برایشان یادآوری کرد.

من در قلب اروپا همواره مشاهده می کنم افرادی را که مدام مسئولین کشورشان را بخاطر رفتارشان با برخی کشورها و خصوصا ایران ملامت می کنند باور کنید عین واقعیت را می گویم و قرار نیست کسی بایت این جملات ذینفع باشد.
یکی از همکاران من می گوید "مسئولین کشور من نمایندکان طبقه ثروتمند جامعه هستند و سیاست های آنها مترادف با سیاست های آن افراد است و نه مردم"! و آنها چیزی جز همراهی آمریکا و اسرائیل نمی خواهند.
اغلب افراد تحصیل کننده اطراف من، از نکوهش دولتشان در قبال رفتارهای ناشایست می گویند و کافیست یکبار اروپا در این باره یک رفراندم آزاد بگذارند تا ببیند آنهایی که مدعی دموکراسی هستند چه پاسخی در قبال رفتار دولتمردانشان با کشورهایی همچون ایران کسب خواهند کرد.
اروپایی که امروز فقط و فقط بخاطر پیروی از دیکته آمریکا به چنین وضعی دچار شده است و جالبتر آنکه آمریکایی که این داستان را به پا کرد، خود را کنار کشیده و حالا از دردسرهای اروپا می گوید! دربغا بر عقل و حماقت بشری!

امیدوارم با بهره مندی از مدیران لایق و دلسوز در ایران، پله ترقی توسط کشور عزیزمان طی شود و مردم نیز به آسایش و آرامش بیشتری برسند

mohammad۱۳۹۱/۰۴/۰۸ ۱۵:۴۵

و سیعلم الذین ظلمو ای منقلب یقلبون

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.