آخرین خبرسربازان آمریکا و اسرائیل دیگر ‌در امان نخواهند بود
1بازدید

تجمع تعدادی از معلولان مقابل بهزیستی

تعدادی از معلولان صبح امروز در اعتراض به عدم پرداخت هزینه ایاب و ذهاب و همچنین برخی مشکلات دیگر مقابل سازمان بهزیستی تجمع کردند.
 
به گزارش مهر، جمعی از معلولان صبح روز چهارشنبه به دلیل پرداخت نشدن هزینه سرویس ایاب و ذهاب، مشکلات مربوط به مسکن، دارو و ... مقابل ساختمان بهزیستی کل کشور حضور یافته و خواستار رفع مشکلاتشان شدند.
 
این دومین باری است که در سال جاری معلولان برای رفع مشکلاتشان تجمع می کنند. دفعه قبل این افراد مقابل مجلس تحصن کرده بودند.
 
یکی از معلولانی که دراین تجمع حضور داشت به خبرنگار مهر گفت: مدتی است که هزینه ایاب و ذهاب ما قطع شده است و با توجه به اینکه برخی از معلولان برای رفتن به کار و دانشگاه نیاز به سرویس حمل و نقل دارند به همین دلیل با مشکل مواجه شده اند.
 
وی افزود: باتوجه به هزینه های بالای حمل و نقل در تهران ، توان پرداخت آن از سوی خود معلولان وجود ندارد و همین موضوع باعث شده که برخی از آنها در آستانه از دست دادن کار خود باشند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.