آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

لاریجانی:

موضوع تنگه هرمز خيلي نيازمند اظهارنظر نيست

رييس مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه نمايندگان طرحي براي بستن تنگه هرمز تدوين كرد‌ه‌اند گفت:‌ نمايندگان مي‌توانند در تمامي امور داخلي و خارجي اظهارنظر كنند و ممكن است طرحي براي بستن تنگه هرمز نيز ارائه نمايند كه اين جزء حقوق شان است.

به گزارش ایسنا، علي لاريجاني در حاشيه مراسم توديع و معارفه دادستان ديوان محاسبات در پاسخ به پرسش ايسنا در مورد تهيه طرح دو فوريتي بستن تنگه هرمز از سوي تعدادي از نمايندگان گفت: برخي از نمايندگان چنين طرحي را تدوين كردند اما هنوز درمسير بررسي قرار نگرفته است، البته اين جزء حقوق نمايندگان به شمار مي‌آيد.

وي افزود: نمايندگان مي‌توانند در تمامي امور داخلي و خارجي اظهارنظر كنند و ممكن است طرحي را ارائه نمايند و اين جزء حقوق‌شان است.

رييس قوه مقننه در عين حال خاطر نشان كرد:‌البته اگر اين طرح به صورت رسمي تهيه شد بايد در پروسه كاري مجلس و كميسيون‌هاي مربوطه قرار گيرد و مشخص شود كه چگونه خواهد بود.

لاريجاني در پاسخ به اين پرسش كه شما خودتان با اين طرح موافق هستيد؟ گفت: اين موضوع خيلي نيازمند اظهارنظر نيست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.