رئیس پارلمان فلسطین آزاد شد

فادی قواسمی، وکیل رئیس پارلمان فلسطین گفت: رژیم‌صهیونیستی موافقت کرده است قرار بازداشت شش ماهه دویک را تمدید نکند و این بدان معناست که وی امروز –سه‌شنبه- آزاد می‌شود.
کد خبر: ۲۵۸۶۱۳
|
۲۷ تير ۱۳۹۱ - ۱۲:۲۸ 17 July 2012
|
2710 بازدید
وکیل رئیس پارلمان فلسطین از آزادی «عزیز دویک» رئیس مجلس قانون‌گذاری این کشور از بازداشتگاه‌های رژیم‌صهیونیستی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت به نقل از خبرگزاری فرانسه، رژیم‌صهیونیستی روز گذشته (دوشنبه) با تمدید نکردن قرار بازداشت «عزیز الدویک» رئیس پارلمان فلسطین، حکم آزادی وی را صادر کرد.

فادی قواسمی، وکیل رئیس پارلمان فلسطین گفت: رژیم‌صهیونیستی موافقت کرده است قرار بازداشت شش ماهه دویک را تمدید نکند و این بدان معناست که وی امروز –سه‌شنبه- آزاد می‌شود.

دویک در تاریخ ژانویه گذشته در یکی از ایست‌های بازرسی رژیم‌صهیونیستی در اراضی اشغالی فلسطین بازداشت و قرار حبش شش ماهه‌ای برای وی صادر شد.

رژیم‌صهیونیستی در توجیه بازداشت رئیس پارلمان فلسطین گفت: وی به اتهام مشارکت با گروه‌های نظامی فلسطینی بازداشت شده است.

دویک در سال ۲۰۰۶ میلادی به عنوان رئیس مجلس مشورتی فلسطین انتخاب شد.

بر اساس گزارشی که اخیرا دفتر دویک منتشر کرده است، ۲۱ نماینده از تعداد کل ۱۳۲ نماینده پارلمان فلسطین در بازداشت گاه‌های فلسطین به سر می‌برند.
اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟