سومين شكست متوالي مس با قاسمپور
نخستين پيروزي تراكتورسازي با توني
تيم فوتبال تراكتورسازي نخستين پيروزي خود را در فصل جديد كسب كرد.
به گزارش ايسنا در ادامهي بازيهاي هفتهي سوم ليگ برتر فوتبال، سهشنبه شب، تراكتورسازي در ورزشگاه يادگار امام (ره) تبريز ميزبان مس كرمان بود و در پايان توانست مهمان خود را با نتيجهي 2 بر يك با شكست بدرقه كند.
در حالي كه تنها چند دقيقه از آغاز بازي گذشته بود، برق ورزشگاه يادگار امام (ره) قطع شد و اين موضوع باعث شد بازي دو تيم براي دقايقي متوقف شود.
با اين حال پس از شروع مجدد بازي، دو تيم به كار خود ادامه دادند و نيمهي نخست با تساوي بدون گل پايان يافت.
در نيمهي دوم و در شرايطي كه تا دقيقهي 84 بازي بدون گل مساوي بود، تراكتورسازي به وسيلهي فرزاد حاتمي به گل نخست خود دست يافت تا هواداران تبريزي غرق در شادي شوند. با اين حال پنج دقيقه پس از اين گل مصطفي شجاعي مهاجم مس كرمان گل تساوي را وارد دروازهي محسن فروزان كرد.
بازي با تساوي يك بر يك در جريان بود كه در دقيقه 94 سعيد مظفريزاده يك پنالتي براي تراكتورسازي گرفت و فلاويو لوپز با گل كردن اين توپ، نخستين پيروزي تراكتورسازي را به هواداران اين تيم هديه كرد.
تراكتورسازي با اين برد 5 امتيازي شد و به رده هشتم صعود كرد. مس هم همچنان به همراه ذوب آهن بدون امتياز در قعر جدول جاخوش كرده است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.