آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

رسانه ها باید به نیروی انتظامی تذکر دهند

در نیروی انتظامی باید به دنبال اقتدار و رافت باشیم و رهبری هم فرمودند از محاسن رسانه این است که موقعیت ها را خوب درک کنند/دشمن تبلیغ، تهدید و تحریم را با هم علیه نظام جمهوری اسلامی به کار می برد.

معاون اجتماعی ناجا گفت: رسانه ها باید به نیروی انتظامی تذکر بدهند اما نباید تضعیف كنند چراكه نیروی انتظامی تضعیف شده، کارآمد نیست.
 
به گزارش خبرنگار ايلنا، سردار بهمن كارگر در مراسم تجليل از خبرنگاران حوزه انتظامي مطبوعات و رسانه ها، افزود: در طول 11 سالی که با رسانه ها ارتباط نزدیکی داشتم شاهد بودم رسانه ها کمک زیادی به انتشار اخبار کردند و البته در هر سيستم، سازمان و تشکیلاتی، مشكلاتي وجود دارد و هرچه اين تشکیلات، گسترده‌تر و مردمي‌ باشد، اشكالات آن بيشتر خواهد بود از اين رو در نيروي انتظامي این مشكلات وجود دارد.
 
وي با بيان اين‌كه بارها با رسانه ها برای رفع مشکلات تماس گرفته ایم، گفت: رسانه‌هاي ما شامل سايت‌ها، روزنامه‌ها و مجلات مي‌شود، جزو بهترين‌هاي جهان هستند. رسانه‌ها متدين، متعهد و تخصصي شده‌اند و انصافا پيشرفت خوبي داشته‌اند و زمينه سازي براي رفع اشکالات ما شده اند.
 
سردار كارگر ادامه داد: در نیروی انتظامی باید به دنبال اقتدار و رافت باشیم و رهنمودهای رهبری هم این است که از محاسن رسانه این است که موقعیت ها را خوب درک کنند.
 
وی تاکید کرد: دشمن تبلیغ، تهدید و تحریم را با هم علیه نظام جمهوری اسلامی به کار می برد و رسانه ها نقش موثری در این میدان دارند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.