آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
3284بازدید

جسد غارنورد ايراني از غار پراو بيرون كشيده شد

جسد غارنورد ايراني كه دو هفته پيش به علت تخليه انرژي و سرمازدگي در غار پراو فوت كرده بود، شب گذشته بيرون كشيده شد.


به گزارش خبرگزاري فارس از كرمانشاه، براي نخستين بار در تاريخ كوهنوردي و غارنوردي ايران، جسد خليل عبد نكويي غارنوردي كه در مسير بازگشت از داخل غار پراو كرمانشاه دچار هايپوترمي شد و جان خود را از دست داد، پس از يك هفته تلاش امدادگران از داخل چاه دهم اين غار بيرون كشيده شد.

اين گزارش حاكي‌ا‌ست براي بيرون كشيدن جسد نكويي دو گروه از هيئت‌هاي كرمانشاه و همدان و امداگران هلال احمر استان فعاليتي گسترده و تلاشي يك هفته‌اي انجام دادند.
در 4 سال گذشته 3 غار نورد ايراني و خارجي در اين غار جان خود را از دست داده‌اند كه تلاش‌هاي فراوان براي بيرون كشيدن اجساد آنان ناموفق بوده و انتقال جسد نكويي براي نخستين بار انجام شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.