آخرین خبرسناتور آمریکایی: سرمایه‌مان را به خاورمیانه نفرستید
1بازدید

به جای ورزشکار توریست به انگلیس فرستادیم

 وزیر ورزش اتریش از ورزشکاران کشورش در بازی‌های المپیک بخاطر عدم کسب مدال انتقاد کرد و آنها را توریست خواند.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از روزنامه دی‌‌پرسه، نوربرت دارابوس اظهار داشت:‌ مایه تاسف است اتریش ورزشکاران زیادی را به لندن فرستاد. اما هیچ یک نتوانستند مدال بگیرند. آنها گویا توریست‌های بودند که چند روزی در پایتخت انگلیس فقط هواخوری کردند.

این مقام افزود: ناکامی در این بازی‌ها، وزارت ورزش را مجبور می‌کند ساختار جدیدی را برای المپیک 2016 برزیل طراحی کند. ما باید تنها برای ورزشکارانی که شانس مدال دارند، امکانات لازم را فراهم کنیم. واقعیت این است اتریش به توریست‌های ورزشی نیازی ندارد.

این اظهارات در حالی عنوان می‌شود که کشور اروپایی در 21 رشته 70 ورزشکار را به محل انجام مسابقات اعزام کرد. اما برای اولین بار از سال 1964 حتی امکان کسب یک مدال را نیافت.

پیکارهای لندن 2012 از روز جمعه 6 مرداد شروع شد و تا تاریخ یکشنبه 22 مرداد (فردا) ادامه خواهد یافت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.