آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
4بازدید

بررسی فرآورده‌های خونی در مقابل حوادث

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ضمن تاکید بر اینکه در کشور مشکلی بابت فراورده‌های خونی وجود ندارد، از بررسی فرآورده‌های خونی کشور در مقابل حوادث غیرمترقبه در جلسه فردای این کمیسیون خبر داد.

مرادهاشم‌زهی در گفت‌وگو با خانه ملت، درباره کمبود فراورده‌های خونی در کشور به‌خصوص در مواقع بحرانی، اعلام کرد: باید فراورده‌های خونی در کشور مدیریت شود تا در مواقع بحرانی با مشکل رو به رو نباشیم.

نماینده مردم نهبندان وسربیشه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به بسته بودن پایگاه‌های انتقال خون در ماه مبارک رمضان تا پیش از افطار، ادامه داد: این مساله به دلیل حفظ سلامتی روزه داران است زیرا ممکن است مشکلاتی برای فرد اهداء کننده به وجود بیاید.

وی افزود: خوشبختانه مرضیه وحید دستجردی وزیر بهداشت و درمان برای افزایش فرهنگ اهداء خون در کشور اقدامات خوبی را انجام داده که روند اجرایی این اقدامات همچنان ادامه دارد.

این نماینده مجلس نهم بیان کرد: وزارت بهداشت و درمان و سازمان انتقال خون ایران باید در افزایش  فرهنگ اهداء خون اطلاع‌رسانی بیشتری را انجام دهند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس همچنین از بررسی فرآورده‌های خونی کشور در مقابل حوادث غیرمترقبه در جلسه فردای این کمیسیون خبر داد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.