آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
1بازدید

فرهنگی از دستور جلسه فردا خبرداد :

قرائت گزارش خسارات زلزله در صحن علنی مجلس

عضو هیئت رئیسه مجلس افزود: فردا در جلسه علنی مجلس، گزارشی پیرامون خسارات ناشی از زلزله و وضعیت امدادرسانی به مناطق زلزله زده آذربایجان شرقی قرائت می‌شود.

محمد حسین فرهنگی در گفت وگو با خانه ملت، با اعلام این‌که فردا در جلسه علنی مجلس گزارشی درباره خسارات ناشی از زلزله و وضعیت امدادرسانی، از سوی نمایندگان و مسئولان اجرایی در حوزه‌های انتخابیه قرائت می‌شود، گفت: زلزله روز گذشته بسیار شدید بود و علاوه بر ۳ شهرستان ورزقان، اهر، هریس شهرهای اطراف مانند تبریز، جلفا و کلیبر را نیز لرزاند.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: شدت زلزله روز گذشته به اندازه‌ای بود که حتی پس‌لرزه‌های آن نیز دراستان‌های همجوار نیز احساس شده است.

عضو هیئت رئیسه مجلس با اشاره به این‌که آثار تلفات جانی بیشتر در ۳ شهرستان ورزقان،اهر و هریس بوده است، تصریح کرد: پس‌لرزه‌های زلزله اخیر همچنان ادامه داد و باعث خرابی برخی ساختمان‌ها شده است؛ ضمن این که آثار تخریب در مناطق فرسوده و قدیمی شهرها بیشتر بوده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.