آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
3بازدید

زرده تخم‌مرغ به اندازه سیگار مضر است!

نتایج یک آزمایش جدید نشان داده است که وقتی صحبت از بیماری تصلب شرائین و سفتی عروق به میان کشیده می‌شود، زرده تخم‌مرغ می‌تواند به اندازه سیگار مضر و خطرناک باشد.
 
به گزارش ایسنا، دکتر دیوید اسپنس از متخصصان برجسته نورولوژی در آمریکا که سرپرستی این مطالعه جدید را عهده‌دار بوده خاطرنشان ساخت خوردن زرده تخم‌مرغ به همان روش سیگار کشیدن باعث سفت شدن عروق یا به اصطلاح عارضه تصلب شرائین می‌شود.
 
به گزارش ساینس دیلی، دکتر اسپنس استاد نورولوژی در دانشکده پزشکی و دندانپزشکی اسکولیش وسترن و نیز رئیس مرکز مطالعات تصلب شرائین و پیشگیری از سکته در انستیتو «روبارتز» با مطالعه روی بیش از 1200 بیمار دریافت که مصرف زیاد و مداوم زرده تخم‌مرغ باعث افزایش تشکیل پلاک‌های کاروتید در عروق می‌شود و خطر سکته مغزی و قلبی را تشدید می‌کند.
 
دکتر اسپنس تاکید کرد: افرادی که در معرض خطر بیماری‌های قلبی و عروقی هستند باید از مصرف مداوم زرده تخم‌مرغ جدا پرهیز کنند.
 
جزئیات این آزمایشات در مجله تصلب شرائین منتشر شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.