آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3بازدید

رضايي: بايد صلحي پايدار در منطقه ايجاد شود

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام اظهار داشت: با وجود كارشكني رژيم صهيونيستي براي برگزار نشدن اجلاس سران عدم تعهد در تهران و به مباحث انحرافي كشيده شدن مباحث، اين جلسه به خوبي در تهران برگزار شد.

به گزارش ايسنا، محسن رضايي در جمع خبرنگاران افزود: در مراسم افتتاحيه اجلاس مباحث خوبي مطرح شد و سخنراني مقام معظم رهبري در مورد مسائل منطقه‌اي و بين‌المللس بسيار جامع بود و اميدواريم مباحث مطرح شده در اين جلسه در آينده اين جنبش بتواند نقش موثري را ايفا كند.

وي با تاكيد بر اين‌كه شاهد برگزاري اجلاسي موفقي بوديم، در مورد پيشنهاد مقام معظم رهبري مبني بر برگزاري رفراندوم در فلسطين گفت: اين سياست رهبري سياست جديدي نيست و اين را از در سال‌هاي قبل مطرح كرده‌اند و ما معتقديم كه تنها راه آبرومندانه براي تمام طرف‌ها در اين قضيه و راه موفقيت در اين زمينه برگزاري رفراندوم است و بايد صلحي پايدار در اين منطقه بدون خونريزي ايجاد شود و مردم فلسطين خود در مورد آينده‌شان از جمله قانون اساسي و نظام حكومتي‌شان تصميم‌گيري كنند. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.